Gündem:
banner175
AB Büyükelçisi Berger'den Başkan Osman Zolan'a ziyaret
Bir dizi program için Denizli’ye gelen Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan ziyarette yaptığı konuşmada, Büyükelçi Berger ve beraberindekileri ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Denizli'nin kendi içerisinde pek çok güzellikleri barındırdığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Denizlimiz, başta tekstil olmak üzere, sanayi yatırımlarıyla büyük bir ihracat potansiyeline sahip. Ayrıca sanayinin yanında yoğun bir turizm potansiyeline sahip bir şehiriz. Başta Pamukkale olmak üzere antik kentleri, doğal güzellikleri, el sanatları ve jeotermal kaynakları ve sağlık turizmi imkanları da yer alan bir kentiz. Aynı zamanda bir tarım kentiyiz” dedi.  Denizli Büyükşehir Belediyesinin hizmete aldığı bir çok projenin AB tarafından ödül aldığına da dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Bir çok proje yaparak AB fonlarından faydalanıyoruz. Denizli ileriye giden, AB ile iç içe olan bir şehirdir” dedi.
 
Büyükelçi'den Başkan Zolan’a teşekkür
 
AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger ise, Denizli’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Büyükelçi Berger, “Bu şehirde sizin de belirttiğiniz gibi pek çok farklı değerin birleşimi var. Sanayiden turizme, sağlık turizminden arkeolojik alanlara kadar kombinasyon var. Hem bizi kabul ettiğiniz için, hem de uzun yıllar AB ile sürdürdüğünüz işbirliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Berger, ziyaretin anısına Başkan Zolan’a Türkiye’de uygulanan projelerde üretilen ürünlerden takdim etti. Başkan Zolan ise konuk Büyükelçi'ye Denizli’ye özgü Çeşm-i Bülbül hediye etti.
 
Cam Horoz Hatırası
 
Ziyaretin ardından AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku