Gündem:
banner175
Acıpayam'a yaşatılan acıları unutmayacağız
Acıpayam Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Uğur Dağ, Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar, Acıpayam Din Görevlileri Derneği Başkanı Muhammet İriş, Acıpayam Kadın Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Nurhayat Şanlı ilçe merkezindeki demokrasi nöbetinde ortak açıklama yaptı.
 
Açıklamada,  “Tarihe 15 Temmuz olarak not düşülen kara bir gecenin türk milletine ve Acıpayam’a yaşattığı acıları hiçbir zaman tasvip etmeyeceğiz. Türk milleti askeri darbelere boyun eğmeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Milletimiz tarihinde örneğine az rastlanan bir kahramanlık göstererek, canı ve kanı pahasına birlik ve beraberlik içinde devletine sahip çıkmıştır. Acıpayam halkının sağduyulu davranışı, birlik ve beraberlik içinde darbeye karşı durmasından dolayı sivil toplum kuruluşları olarak tebrik eder kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku