Gündem:
banner175
Acıpayam'da ikinci dalga operasyon
15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY'na karşı başlatılan operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Acıpayam’da yeni bir operasyon yapıldı. Cumartesi şafakta yapılan operasyonda ikisi avukat 14 kişi gözaltına alınmıştı. Pazar sabahı yapılan ikinci dalga operasyonda da 15 kişi daha gözaltına alındı.
 
Polis ve Jandarmanın sabahın erken saatlerinde başlattığı operasyonda ilçe merkezinin yanı sıra Yeşilyuva ve Kuyucak mahallelerinden da gözaltına alınanlar oldu. 15 kişinin içinde memur, emekli ve esnafın bulunduğu belirtilirken, bir kişinin üzerinden de şifreli olduğu öne sürülen 1 dolarlık banknot çıktı.
Acıpayam Gazetesi.com
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ali taşdemir kale 8 yıl önce

acıpayam halkı gururludur.kendisi temizliğini kendisi yapar.ama kale ilçesi bu zehirli yılanın kıskacından kurtulamadı ne yazık.yılanın başını koparmak için ilgili kuruluşların acilen kale ilçesine operasyon yapmaları şarttır,,,

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku