Gündem:
banner175
Adem Oklu ile Niyazi Dayanır da ihraç listesinde
Son kararnamse ile Türkiye genelinde 15 binden fazla devlet memuru kamudan ihraç edilirken, Denizli’de de önemli isimler bulunuyor.
 

YILDIZI ÇOK PARLAKTI

2014 yerel seçimleri öncesinde AK Parti’den Merkezkefendi Belediye Başkan aday adayı olan, eski Özel İdare Genel Sekreteri, Orman Bölge Müdürü, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü Adem Oklu kamudan ihraç edildi.
 


DAYANIR DA GİTTİ
1999 sonrası Denizli Belediyesi’nde çeşitli müdürlük görevlerinde bulunan 17-25 Aralık operasyonlarından sonra Oklu ile aynı yere kuruma Mühendis olarak görevlenndirilen Niyazi Dayanır da kamudan ihraç edilenler arasında bulunuyor.
 
OKLU CEZAEVİNDE
Adem Oklu, 2010 ile 2015 yılları arasındaki kamu ihalelerine fesat karıştırmak, örgüt üyesi olmak ve örgüte finansal destek sağlamak iddialarıyla gözaltına alınmış ve 5 Ağustos’ta tutuklanmıştı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku