Gündem:
banner175
Afrin Şehidi Tavas'ta toprağa verilecek
Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşları, ihanet tünellerinde pusu kuran teröristlerin üzerine kabus gibi çöktü. Ancak, hainlerin tünellerin içinde saklanması ve ağır silahlar kullanması nedeniyle Mehmet Dinek’in de aralarında bulunduğu 8 kahraman şehit düştü.
 
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin Bölgesine yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Raco bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek, bugün baba ocağı Tavas İlçesi Çalıköy Mahallesi’nde toprağa verilecek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da Tavas’ta şehit Dinek için düzenlenecek askeri törene katılmak için Denizli’ye geleceği öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku