Gündem:
banner175
Afrin şehidine taziye ziyareti
Vali Hasan Karahan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de sürdürdüğü  Zeytin Dalı Harekâtı'nda şehit olan Denizlili Uzman Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek’in Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 
Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan şehidin baba evinde gerçekleşen ziyarete Vali Karahan ve Eşi Şule Meral Karahan, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Aydın İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Korhan Yurdakul,  Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve eşi, Denizli İl Jandarma Komutanı J. Alb. Metin Düz ve eşi katıldı.
 
Kuran okunması ve şehitler için yapılan duanın ardından Vali Karahan Şehit Uzman Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek’in babası Kenan Dinek’e sabır ve metanet diledi “Devletimiz her zaman yanınızda” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku