Gündem:
banner175
Ailesi Denizli'de yaşayan Uzman Çavuş şehit oldu
Olay Pazartesi günü meydana gelmiş, Uzman Çavuş Emrah Ceylan ağır yaralı olarak Van 100’ncü Yıl Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Genç Uzman Çavuş bugün sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
 
Ceylan’ın yaralandığı haberi üzerine Denizli’de yaşayan eşi Senem ve Babası Süleyman Ceylan ile Amasya’da bulunan oğlu Süleyman Van’da hastanede yanında bulunuyordu. Şehit Ceylan’ın cenazesi Aydın Karacasu’da toprağa verilecek ama öncesinde Denizli’ye helallik için getirilecek.
 
Şehidin Uzman Cavuş, Adalet Mahallesi 10016 sokak No:2/1 Merkezefendi adresindeki evinde helallik alındıktan sonra Aydın’ın Karacasu ilçesinde toprağa verilecek. Şehit Ceylan için Van’da düzenlenecek askeri törenin ardından cenazesi uçakla Çardak Havalanı’na ulaşacak.
 
Van’daki tören saat 10.30’da düzenlenecek, uçağın saat 11.30-12.00 arasında Çardak’a inmesi bekleniyor. Önce Adalet Mahallesi’ndeki evine, ardından da Karacasu’ya uğurlanacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ali 7 yıl önce

Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun. 11 yaşındaki süleyman' ı babasız koyan hain kahpe tererüstler kahrolsun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku