Gündem:
banner175
Ajansın yeni başkanının öncelikli hedefi turizm
Güney Ege Kalkınma Ajansı 119. Yönetim Kurulu Toplantısı, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ev sahipliğinde Aydın Valiliği’nde gerçekleştirildi.
 
Toplantıya Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Denizli Valisi Hasan Karahan, Muğla Valisi Esengül Civelek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Ajansımız Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katılım sağladı.
 
Toplantının açılışı, 2018 Temmuz ayından beri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Denizli Valisi Hasan Karahan tarafından yapıldı. Kalkınma Ajanslarının kuruluşu ve görevlerini düzenleyen ilgili mevzuat gereğince, Sayın Valililerimizce birer yıllık süreyle dönüşümlü olarak illerin alfabetik sırasını takiben yürütülen yönetim kurulu başkanlığı görevini Vali Civelek’e devreden Vali Karahan; yeni Yönetim Kurulu Başkanı Muğla Valisi Esengül Civelek’e yeni dönemde başarılar diledi.
 
Ayrıca, iki yıl boyunca yönetim kurulu üyeliği görevlerini icra eden ve 9 Ağustos tarihinde görev süreleri tamamlanacak Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan Ülken ile Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Uğur Erdoğan’a kıymetli katkıları için teşekkür edildi.
 
Yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında devam eden toplantıda Ajansımızın 2020 yılı Çalışma Programı hazırlıkları üzerine istişare edildi. Ayrıca, Ajans’ın devam eden destek programları hakkında ayrıntılı bilgiler sunuldu.
 
Toplantının son bölümünde Vali Civelek Yönetim Kurulu üyelerine teşrifleri ve katılımlarından dolayı teşekkür etti ve bu vesileyle Ajansımızın 10. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Muğla Valisi sözlerine yaşam kalitesi yüksek, doğasını koruyan, yeniliğe dayalı üreten, küresel turizm odağı bir Güney Ege olma yolunda toplantıda alınan kararların bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı ve başarılı olmasını dileyerek son verdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku