Gündem:
banner175
Ak Parti Milletvekili Adayı Ekrem Başer Çivrillilerle buluştu
Ekrem Başer, 28. Dönem AK Parti Denizli Milletvekili adayı olarak 14 Mayıs seçimleri öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Çivril ilçesinde gerçekleştirdiği ziyarette yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan Başer, halkın teveccühüne teşekkür etti. Başer Çivril’de ilk olarak Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı ziyaret ederek, Çivril’e kazandırdığı yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Ak Parti Çivril İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Halit Ertuğrul ve teşkilat mensupları ile bir araya gelen Ekrem Başer, yol arkadaşları ile Denizli ve Çivril için hep birlikte gayret etmeye devam edeceklerini söyledi. Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer Çivril ziyaretinde pazaryeri ve esnafı gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Çivril Ziraat Odası ve Soğuk Hava Deposu’nu da ziyaret eden Başer burada üreticilerin istek ve taleplerini dinledi, gerçekleştirmek istediği projeleri paylaştı. Balçıkhisar ve Haydan mahallelerini de ziyaret ederek hemşehrileriyle kucaklaşan Ekrem Başer’e gösterilen ilgi görülmeye değerdi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, Başer'e desteklerini belirten vatandaşlar, kendilerine yönelik yapacağı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“Yarınlarımızın geleceği adına tarihi bir seçimin arifesindeyiz”
Çivrillilere gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür eden AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, “Güzel şehrimizin, her köşesini gezmeye, her gönüle dokunmaya devam ediyoruz. Bugün Çivrilli hemşehrilerim, beni bağrına bastı. İnsanı misafirperver, esnafı samimi Çivrilimiz görülmeye değerdi” dedi. “Yarınlarımızın geleceği adına tarihi bir seçimin arifesindeyiz” diyen Başer, hep birlikte Denizli için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugüne dek eğitimden sağlığa, ulaşımdan yerli ve milli sanayi hamlesine kadar pek çok güzel ve kalıcı eserlere imza attık. Çivril’de başta Büyükşehir Belediyemiz ve Çivril Belediyemiz çok değerli eserlere imza attı. Bu kazanımların korunması ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda yeni hedeflere ulaşılması adına aziz milletimiz yine desteğini gösterecektir. Denizlimiz için daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku