Gündem:
banner175
AK Parti Milletvekili Tin: 'Dolu ve dondan zarar gören çiftçiler için girişimde bulunacağız'

Şahin Tin, yaptığı yazılı açıklamada, Pamukkale, Çal, Baklan ve Bekilli ilçelerinde meydana gelen don ve yoğun dolu yağışı sebebiyle bazı üreticilerin ekili alanlarında ciddi hasar meydana geldiğinin kendilerine iletildiğini belirtti.
 
Çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Tin, şunları kaydetti:
 
"Ekim, dikim alanlarında incelemelerde bulunan, üreticilerimizle birebir görüşen Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerimiz Pamukkale'deki kekik ekim alanında don, Çal, Baklan, Bekilli'de ise ay çekirdeği, mısır, üzüm bağları ve haşhaşın lokal yerlerde tabii afete maruz kaldığını belirttiler. Üreticilerimiz müsterih olsun. Tespit çalışması tamamlandıktan sonra aldığımız bilgiler ışığında Tarım ve Orman Bakanlığımıza konuyu aktararak bölgedeki çiftçilere ekonomik destek sağlanması ve borç ertelemesinin yapılması için girişimlerde bulunacağız. Üreticimizin her daim yanındayız."DENİZLİ (AA)
 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
Denizlişahin Tin
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku