Gündem:
banner175
Ak Partili Milletvekili Adayları: Denizli kazanacak, Türkiye kazanacak
BAŞKAN GÜNGÖR’DEN 14 MAYIS MESAJI
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde bir mesaj yayımladı.  Başkan Güngör, mesajında “Son 21 yılda neyi başardıysak el birliği, gönül birliği içinde başardık inşallah 14 Mayıs’ta yeni bir zaferle doğru adımlarla yola devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, mesajında Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı her türlü zorluklara rağmen AK Parti hükümetleri sayesinde büyük başarılara imza attığını belirterek, "Türkiye, AK Parti dönemiyle birlikte kalkınmış, güçlenmiş ve dünya ülkeleri arasında saygın bir yer edinmiştir. Üreten, gelişen, büyüyen, haksızlıklar karşısında dimdik duran, politik istikrarsızlıkların, ekonomik krizlerin, uluslararası baskıların, terörün altında ezilmeyen bir Türkiye. Sosyal devletin güçlendirildiği, gıptayla bakılan, güçlü lideriyle, oyun kurucu bir Türkiye’den artık geriye dönüş yok. Türkiye Yüzyılı’nda Türkiye için buradayız ve kazanacağız. Son 21 yılda neyi başardıysak el birliği, gönül birliği içinde başardık inşallah 14 Mayıs’ta yeni bir zaferle doğru adımlarla yola devam edeceğiz " dedi.
Partisinin seçimlerde güçlü bir performans sergileyeceğine inandığını belirten Güngör, "AK Parti olarak, Türkiye'nin kalkınması ve güçlenmesi için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Milletimizden aldığımız güçle seçimleri kazanacağız ve ülkemizi daha ileriye taşıyacağız. Çok kıymetli bir kararın arifesindeyiz. Bağımsızlıktan, Türkiye'nin büyümesinden, ülkemizin birliğinden, dirliğinden yana olacağız. Türkiye'nin her alanda gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs seçimleri, Türkiye'nin geleceği için hayati bir adımdır. Milletimizin desteğiyle, güçlü bir Türkiye için istikrar diyeceğiz. 14 Mayıs inşallah hepimizin bayramı, gurur günü, Türk demokrasisinin şöleni olacak" ifadelerini kullandı.
CAHİT ÖZKAN: TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili adayı Cahit Özkan, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi yayımladığı son mesajında yerli ve milli siyasete vurgu yaparak, Türkiye'nin Yüzyılı vizyonunda beka ve kalkınma mücadelesinin önemini vurguladı.
Milletvekili ve Milletvekili adayı Cahit Özkan mesajında, Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı her türlü zorluğa rağmen güçlü bir şekilde ayakta durduğunu belirterek, kritik bir seçimle bulunduğu pozisyondan çok ileriye sıçrayacağı hayati bir demokrasi şöleni yaşanacağını belirtti. Özkan, "Türkiye, kuruluşunun yüzüncü yıldönümünde bugün çok daha modern, güçlü ve kendinden emin bir ülke haline gelmiştir. Söz dinleyen değil, sözü dinlenen, dünya siyasetinin baş aktörlerinden biri olmuştur. Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşabilmek için yerli ve milli siyasetin güçlenerek yoluna devam etmesi gerekmektedir. Ülkemizin güvenliği ve geleceği için beka mücadelemizden asla taviz vermeden, ekonomik kalkınma ve üretim hamlesini sürdürmeliyiz." ifadelerini kullandı.
 
ŞAHİN TİN: “GÜÇLÜ VE MÜREFFEH TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM!”
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi son mesajını yayımladı. Şahin Tin, mesajında Türkiye'nin geleceği için gayret etmeye devam edeceklerini ve ülkenin kalkınması için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı.
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili adayı Şahin Tin, Türkiye'nin güçlü ve müreffeh bir ülke olabilmesi için, milletin teveccühü ve desteği ile birlikte çalışacaklarını ifade etti. Mesajında, “Güçlü ve müreffeh Türkiye için aşkla çalışacağız” diyen Milletvekili Şahin Tin, ülkenin geçmişte olduğu gibi bugün de milletle beraber hareket ederek geleceğe güçlü bir şekilde ilerleyeceğine olan inancını dile getirdi. Türkiye’nin içinde bulunduğu tüm zorlu süreçlerde milletin yanında olduklarını ve yalnız bırakmadıklarını belirten Şahin Tin, “Milletimizle beraber dünü nasıl inşa ettiysek, yarını da yine birlikte inşa edeceğiz” sözleriyle ülkenin kalkınması için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
 
NİLGÜN ÖK: DENİZLİ İSTİKRAR VE GÜVENİ SEÇECEK
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi bir mesaj yayımladı. Milletvekili Ök, mesajında seçimlerin ülke için önemine vurgu yaparak, Denizli’nin her zaman olduğu gibi istikrar ve güvenden yana bir tercih yapacağına inandığını kaydetti.
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Ök, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli hemşehrilerim, Türkiye'nin geleceği için hayati bir önem taşıyan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri arefesindeyiz. Bu seçimler, ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarı için son derece kritik bir dönüm noktası olacak. Bu seçimler ile büyük ve güçlü Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nın inşası için 15 Mayıs’ta Denizli’miz ve ülkemiz bir başka güzel güne uyanacak. "
 
EKREM BAŞER: “KAZANAN DENİZLİ, TÜRKİYE VE AZİZ MİLLETİMİZ OLACAK”
AK Parti Denizli milletvekili adayı Ekrem Başer,  14 Mayıs seçimleri öncesi yayımladığı son mesajında, seçim sürecinde kendisine destek veren hemşehrilerine teşekkür etti, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin sonuçlarını sahada güçlü bir şekilde gördüklerini ifade ederek, “Kazanan Denizli, Türkiye ve aziz milletimiz olacak” dedi.
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin Denizli’de en çok konuşulan ve merak edilen ismi Denizli'nin genç ve dinamik milletvekili adayı Ekrem Başer,  seçim öncesi son mesajını yayımladı. Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için yola çıktıklarını, necip Türk milletine hizmetkâr olmak için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Seçim kampanyasına başladığı ilk andan itibaren kendisini yalnız bırakmayan tüm yol arkadaşları ve hemşehrilerine teşekkür eden Ekrem Başer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 15 Mayıs sabahı yeni bir dönem başlangıcı olacağını ifade ederek, “Şunu biliyoruz ki aziz milletimiz ne derse hep doğru söylemiştir. Hep güzeli, en iyisini bulmuş ve emanet edeceği kişileri en iyi şekilde belirlemiştir. Bu seçimlerden de hiç kuşkumuz yok. Milletimiz hizmet ve eser siyaseti gerçekleştiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile AK kadrolara bugüne dek güvenmiş ve güvenmeye de devam edecektir. Bu ülkenin sahibi millettir. Bu kutlu yolda hizmetkar olabilmek için var gücümüzle çalıştık, kapı kapı gezip, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız anlayışı ile Denizlimizi daha güzele ve ileriye taşımak için projelerimizi anlattık. Allah’ın izniyle aziz milletimiz bir kez daha emanetini layık olanlara teslim edecek. 15 Mayıs sabahı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir döneme başlayacağız. Yatırımlarla ülkemizi ve şehrimizi, yani ekmeğimizi daha da büyüteceğiz.  İnşallah Türkiye Yüzyılı’nın inşasına başlayacağız. Bunu da 21 yıldır olduğu gibi yine çok kıymetli hemşehrilerimin, aziz milletimizin bizlere olan teveccühü, desteği, duası ve güveni ile başaracağız. Kazanan Denizli, Türkiye ve aziz milletimiz olacak” ifadelerini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku