Gündem:
banner175
Anatolia Gurme Fest Denizli'de 81 ilden tatları buluşturuyor
7 Şubat’ta kapılarını açacak olan festivalde İzmit pişmaniyeden Karadeniz peynirlerine, Adıyaman peynirli helvasından Hatay künefesine kadar tüm lezzetler 10 gün boyunca Denizlililere sunulacak.
 
MASTER CHEFF 1.Sİ UĞUR KARDAŞ DENİZLİ’YE GELİYOR
Anatolia Gurme Fest için Master Cheff 1.si Uğur Kardaş da Denizli’ye geliyor. Kardaş, 12 Şubat Çarşamba günü saat 19.00’da Denizli EGS Park Fuar ve Kongre Merkezi’nde olacak ve hayranları ile buluşacak.
 
MİNİ SİRK İLK KEZ DENİZLİ’DE BU FESTİVALDE
Festivalde çocuklar da unutulmadı. Dünya rekortmeni lastik adamdan illüzyonistlere ve ateş showlara varan farklı gösterin yer aldığı sirk, çocuklara unutamayacakları anlar yaşatacak. Ücretsiz yapılacak sirk gösterileri 8-9-15-16 Şubat tarihlerinde günde 4 seans şeklinde düzenlenecek.
 
FUAR ALANINA ÜCRETSİZ SERVİSLER KALKACAK
Denizlililerin fuar organizasyonlarına katılabilmeleri için servis imkanı da sağlanacak. Kentin 5 ayrı noktasından ücretsiz servisler hareket edecek, Denizlilileri fuar ile buluşturacak.
 
Servisler, İncirlipınar yüzme havuzu, Demokrasi Meydanı Ziraat Bankası karşısı, Çınar Meydanı Büyükşehir Belediyesi önü, Lise Caddesi Halk Eğitim Merkezi karşısı, Akkonak Parkı Pehlivanoğlu Market önü ve Albayrak Meydanı Gürlesin Tekstil Mağazası önünden hareket edecek.
 
Organizatörler, 81 ilin yöresel tatlarının buluşma noktası olacak Anatolia Gurme Fest’e tüm Denizli halkını davet etti.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku