Gündem:
banner175
Ankara Kuşu'na FETÖ gözaltısı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sosyal paylaşım sitesi Twitter'da 'Ankara Kuşu' kullanıcı adıyla ünlenen O.Y. hakkında gözaltı kararı verdi. O.Y., gece saatlerinde polis ekiplerince gözaltına alındı. Bir dönem gazetecilik de yaptığı belirtilen O.Y.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Ak Parti içindeki muhalif seslerin büyük beğeniyle takip ettiği Ankara Kuşu isimli hesap, Denizli ile ilgili de çok sayıda iddia gündeme getirmişti. Hesaba, seçimler öncesi Denizli’deki rakiplerini egale etmek isteyen Ak Parti içinde yer alan belediye başkanları ve adayları ile milletvekili adayları ve yakınlarının bilgi sızdırdığı iddia ediliyordu. O.G’nin ifadesinde vereceği isimlere göre operasyonun genişleyebileceği belirtiliyor.

Kaynak: Denizlihaber.com

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku