Gündem:
banner175
Ankara'da Denizli Tekstil Günleri
Serginin ilk açıldığı günden bu yana tekstilci hemşerilerini yalnız bırakmayan önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu tüm Ankaralıları sergiyi gezmeye, kaliteli Denizli tekstil ürünlerini görmeye davet etti. 
 
Dr. Ramazanoğlu Denizli’nin tekstil ve dokumacılıkta kat ettiği mesafenin gözle görülür şekilde olduğunu, bunun Ülke ekonomisini güçlendirecek seviyelere ulaştığının altını çizdi.
 
Dr. Ramazanoğlu “Üreten, ürettiklerine değer veren, çalışkan hemşehrilerim ile Ankara’da bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kızılcabölük gelirinin büyük bir bölümünü tekstilden kazanıyor. Ve herkesin bildiği gibi biz Denizliler tekstil ve dokumacılıkta epey ilerideyiz.  Bu güzel ürünleri görmek için tüm Ankaralıları buraya davet ediyorum. Esnafımıza da hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.
 
Denizlili Esnaflar da Dr. Sema RAMAZANOĞLU’na ilk andan beri verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku