Gündem:
banner175
Anne adayları sertifikalarını aldı


Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında "Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla başlattığı ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen Hamilelik Okulu’nda 14. dönem sona erdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nde gerçekleştirilen Hamilelik Okulu'nun 14. dönem sertifika törenine Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve kursiyerler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği eğitimler ile daha bilinçli annelerin yetişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Hamilelik Okulu’nun da çok önemsenen ve destek verilen bir proje olduğunu söyledi. Başkan Değirmenci, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Siz evlatlarınızı nasıl hasretle bekliyorsanız biz de yeni nesilleri bekliyoruz. İstiyoruz ki yeni nesiller daha bilinçli annelerle dünyaya gelsinler, daha mutlu ailelerde yetişsinler” dedi.
 
“Anne adaylarımızı bilinçlendirmeye devam ediyoruz”
 
“Hamilelik Okulu ile 3 yılda binlerce anne adayımıza eğitimler verdik” diyen Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Hamilelik okulu ile anne adaylarımızı bilinçlendirmeye devam ediyoruz. Çünkü sağlıklı nesiller sağlıklı aileleri, sağlıklı aileler de sağlıklı toplumu oluşturur” açıklamalarında bulundu. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci konuşmasını ardından kursa katılan anne adaylarına sertifikalarını verdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku