Gündem:
banner175
Araç nüfusu en kalabalık 15'nci şehiriz
Denizli’nin son yıllardaki hızlı büyümesi, araç sayılarına da yansıdı... Zaman zaman araç sayısının fazlalığını bu sayfalardan sizlere iletiyoruz.
 
Türkiye İstatistik Kurumu’nun Aralık 2017 verilerine göre Denizli’deki araç sayısı 394 bin 331 oldu. Nüfus bakımından ülkenin en kalabalık 21’nci şehri olan Denizli, araç kalabalığı konusunda ise ülkenin 15’nci sırasında... Birinci sırayı 4 milyondan faza araçla İstanbul’un aldığı sıralamada Denizli; araç sayısında, kendisinden kalabalık 6 ili daha geride bıraktı.
 
Bu rakam, Denizli’de neredeyse her üç kişiye bir araç düşmesi anlamına geliyor...
 
EN ÇOK OTOMOBİL, SONRA MOTOSİKLET VAR...
Denizli’de en çok otomobil bulunuyor. 190 bin 469 otomobilin bulunduğu Denizli’de, sırasıyla; 68 bin 888 motosiklet, 60 bin 931 kamyonet, 50 bin 130 traktör, 12 bin 133 kamyon, 6 bin 928 minibüs, 4 bin 42 otobüs ve 830 özel amaçlı araç bulunuyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku