Gündem:
banner175
Atatürk ışık kaynağımızdır
İlhan, şu açıklamayı yaptı:
“Onun aziz hatırasının ortak hislerle anıldığı bugün herkese düşen en büyük görev; en büyük eseri 'Cumhuriyet'i anlamak, Cumhuriyet değerlerini her koşulda korumak, onun ideallerini demokrasi bilinci ile hayata geçirmektir.
 
Milletin bağımsızlık ve özgürlük tutkusunu harekete geçirerek ülkemizi bölmek isteyenlere karşı kazandığı büyük zafer, kurduğu Cumhuriyet ve onu tamamlayan demokrasi ile taçlanmıştır.
 
Başlattığı savaşı tüm ezilen ulusların davası olarak gören büyük önder, en zor koşullar altında bile Türk Milleti'nin neler başarabileceğini herkese göstermiştir.
 
Bireyi yurttaş konumuna yükseltmek, Cumhuriyet'i kurarak eşitliği sağlamak, herkesin ülke yönetimine katılarak geleceği belirleme hakkını elde etmesi gerçekleşmesi imkansız bir mucizenin tezahürüdür.
 
Denizli Barosu olarak yurttaşlarımıza çağrımız koşullar ne olursa olsun asla umutlarını kaybetmemeleridir. Aydınlık Türkiye'nin sembolü Mustafa Kemal Atatürk bugün de ulusumuzun ışık kaynağıdır.
 
Her geçen gün daha da değerlenen düşünceleri, medeniyete giden yolda eşsiz bir kılavuz olmaya devam edecektir.
 
O'nun milletimizin kalbindeki yeri hiçbir zaman değişmeyecektir.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku