Gündem:
banner175
Avcıların kafası karışık
Av sezonu geçtiğimiz hafta başladı ancak şimdiye kadar kimse ava gidemedi. Sebebi ise Olağanüstü Hal Uygulaması (OHAL) olması. Çünkü OHAL’in en önemli kurallarının başında, ruhsatlı da olsa silah taşıma yasağı bulunuyor.
 
AVA GİDEMİYORLAR
Bu kural avcıları derinden etkiliyor. Çünkü lisanslı avcıların tamamı ruhsat, vergi, harç gibi evraklarını tamamlıyor ve av için bekliyor. Ancak bu yıl OHAL olunca silahla dışarıya çıkamayan avcılar doğal olarak ava da gidemiyorlar.
 
UĞRAŞIYORLAR
Denizlili avcılar bir süredir kulüp düzeyinde girişimler yaparak yasak olmamasına rağmen gidemedikleri av için uğraşıyorlar. Facebook’ta da Denizli Avcıları isimli grupta gelişmeler anında paylaşılıyor.
 
ÇÖZÜM ARIYORLAR
Başta Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) olmak üzere, Denizli Valiliği ve Denizli Milletvekilleri ile görüşen ve sürekli başa dönen bu av paradoksunu çözmeye çalışan Denizlili avcıların eli boş kaldı.
 
Facebook’taki son paylaşım ise çözüme yaklaşıldığı yönünde... Paylaşım şu şekilde:
 
CEVAP BEKLENİYOR
“Pazartesi veya salı günü İl olağanüstü hal bürosu tarafından bir açıklama bekliyoruz. Denizli Ak parti vekillerimiz şikayetimizin ilk gününden itibaren konumuzla en iyi şekilde ilgilendiler. Sadece vekillerimiz değil sekreterleride ilgili alakalı yaklaştılar onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. (olumsuz olsa dahi)
Valiliğimiz vekillerimize randevu veremedi çok yogun oldukları için. Bu konuyuda herkesin bilmesini istiyoruz.
 
ÇARŞAMBAYA KADAR BEKLEYELİM
Valilik avcılığa karşı değil sadece güvenlik en üst seviyede ki zaten valilik etrafı beton bariyerlerle kapatıldı.
Çarşamba gününe kadar halledilmezse Valiliğe tekrar hatırlatma yapılacak. Baktık yine olmadı o Zaman farklı düşünmeye başlayacağız.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku