Gündem:
banner175
Avdan Platformu'ndan bilgilendirme atağı

Denizli’de meslek odaları, belediye başkanları ve kaymakamlıkların yanı sıra PAÜ Rektörü, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Valiye de ulaştırılacak olan raporlar, ayrıca Aydın ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanları ile Karacasu Belediye Başkanı ve kaymakamına da iletilecek. 
 
Toplam 90 sayfadan oluşan raporlar için bir üst yazı hazırlayan Avdan Platformu, konunun önemine dikkat çekerek, santral projesinin iptaline kadar tüm mücadelenin verileceğinin altını çizdi.
 
Platform Sözcüsü Cüneyt Zeytinci tarafından kaleme alınan üst yazıda, “Platform olarak yapacağımız çalışmaların sonucunda Termik Santral projesinden vazgeçilmemesi ve tamamen iptal edilmemesi halinde, Platformumuz adına yargı yolu ile mücadele edilmesi kararı alınmıştır. Öncelikle İç hukuk yollarında son yargı merciine kadar dava yoluna gidilecek, sonuç alınamaması durumunda uluslararası hukuk yollarına da başvurulacaktır” ifadelerine yer verildi.
 
Hazırlanan raporların özetleri, aynı zamanda bilgilendirme dergileri ve broşürlerine dönüştürülerek bölge halkının konu hakkında bilinçlendirilmesi için dağıtılacak. İlk etapta bölgede 5 bin adet derginin dağıtılması planlanıyor.
 
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku