Gündem:
banner175
Avrupa teröre destek veriyor
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Avrupa’nın kendi değerlerine ihanet ettiğini söyledi. Avrupa ülkelerinin terör örgütlerine verdiği desteklerin ayan beyan ortada olduğunu dile getiren Milletvekili Şahin Tin, “PKK Almanya başta olmak üzere AB ülkelerinde birçok faaliyetler yürütüyor. AB ülkelerinde, PKK’nın yayın yapan 10 civarında medya kanalı bulunmakta, PKK’ya bağlı yan kuruluş sayısı 500 civarında. Bunlardan 200 civarı Almanya’da bulunuyor. Avrupa’dan teröristlerin bağış adı altında topladığı miktar yıllık 30 Milyon Euro’dan fazla. Avrupa genelinde uyuşturucu ticaretinde PKK’nın payı %80 boyutlarına ulaşmış durumda. PKK’nın Avrupa’da organize suç faaliyetlerinden elde ettiği gelir 2 Milyar dolara yakın” dedi. Milletvekili Şahin Tin, Almanya, İngiltere, İtalya ve İspanya başta olmak üzere Avrupa ülkelerinin PYD’ye açıktan, PKK’ya ise dolaylı silah yardımı yaptığını söyledi.
 
İNSAN HAKLARINI YOK SAYIYORLAR
 
Avrupa birliğine bağlı ülkelerin insan hakları konusunda da büyük ihlaller yaptığını söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Almanya’da 1990- 2016 yılları arasında yaklaşık 1.000 ırkçı cinayet işlendi. İslamofobik yani ırkçı işlenen suç sayısı her yıl ortalama 10.000 civarında. Sadece Almanya’da son 15 yılda 300’den fazla camiye saldırı gerçekleştirildi. Daha acısı ise yine sadece Almanya’da şuanda 9 Bin mülteci çocuk kayıp durumda. Fransa ve Hollanda da aynı şekilde Almanya’dan farklı değil. Polisin kullandığı orantısız güç, cami saldırıları, çocuklara yönelik istismar, şiddet ve daha birçok ırkçı hadiseler. Bu tablo karşısında Avrupa’nın insan haklarından bahsetmesi beklenemez” dedi.
 
AVRUPA TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI YAPIYOR
 
Avrupa ülkelerinin Türkiye düşmanlığı konusunda zirve yaptığını söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Türkiyeli Bakan ve siyasetçilerin İsviçre, Almanya, Hollanda ve Avusturya’da düzenlenmesi planlanan referandum etkinlikleri iptal edildi. Hollanda, tüm diplomatik kuralları yok sayarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımızın Türk Büyükelçiliğine girişine izin vermedi. 16 Nisan referandum sonrası Avrupa’da yaşayan Türklere karşı yapılan sert açıklamalarla soydaşlarımız baskı altına alınmaya çalışılıyor. Diğer taraftan Belçika, Türkiye kökenlilerin çifte vatandaşlığının iptal edilmesini gündeme getiriyor. Öyle ki, İsviçre’de “Erdoğan’ı Öldürün” pankartı ile yapılan gösterilere polis müdahale bile etmiyor. AGİT ise Türkiye’ye PKK/PYD sempatizanlarını referanduma gözlemci olarak gönderiyor ve iç kargaşanın çıkması için yeni bir oyun peşine düşüyorlar. AKPM ise Türkiye’yi siyasi denetime tabi tutmak gibi maksatlı ve haksız bir karara imza atıyor. Avrupa’nın takındığı bu akıl almaz terör yanlısı tutum ve tavırları asla kabul edilemez. Avrupa PKK, FETÖ, DHKPC, El Kaide gibi terör örgütlerine ve mensuplarına sahip çıkarak hiçbir yere varamaz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku