Gündem:
banner175
Aydın Astim Kavşağı açıldı
İzmir ve Aydın bölgesine sık gidip gelen Denizlililer için Ayedın’daki kavşak inşaatı işkence olmuştu. Denizli ile Aydın arasını 90 dakikada giden Denizlililer, Aydın kent merkezini 90 dakikada geçememekten sıklıkla şikayet etmişti. Bu durum en son Kurban Bayramı tatilinde gündeme geldi.
 
BAKAN ZEYBEKCİ DE TARTIŞMAYA KATILMIŞTI
Sosyal medyada durum tartışılırken Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Karayolları Aydın için uyarı yayınlamalı. 1 yıldır devam eden başarısız belediyenin köprü çalışması nedeniyle Aydın geçişi 1 saattir, diye” tweetini atmış ve tartışma alevlenmişti.
 
BAŞKAN GECİKME İÇİN ÖZÜR DİLEDİ
İşte o kavşak Pazartesi itibariyle açıldı ve işkence bittti. Aydın’da 3 Aralık 2015 günü temeli atılan ASTİM kavşağına yapılan 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nın açılışı törenle yapıldı. Açılışta konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, iktidar milletvekillerini Aydın’daki hizmetleri engellemeye çalıştığını iddia ederken, zemin suyu yüksekliğine bağlı karşılaşılan sorundan dolayı yaşanan iki aylık gecikmeden dolayı da Aydın halkından özür diledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku