Gündem:
banner175
Bağımsızlığı perçinleyen büyük zaferin 96'ncı yılı kutlu olsun
Denizli’deki kutlamalar Denizli Valiliği önünde yapılacak. Saat 09.45’te Atatürk anıtına çelenk konulacak, saat 10.00’da Valilik makamındaki tebrigat töreninin ardından saat 10.15’te Vaalilik binası önünde kutlamalar yapılacak.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalar yapılıp şiirler okunacak. Muharip gazilerin ve askeri araçların geçişinin ardından askeri personel tören nizamıyla geçit töreni yapacak. Başarılı sporculara ödül verilecek kutlamalarda mehter bölüğü de geçit törenine katılacak.
 
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için yayınlanan mesajlardan elimize ulaşanlar ise şöyle:
 
 
DENİZLİ VALİSİ HASAN KARAHAN
Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümünde, millet olarak hep birlikte kenetlenerek, bu günü kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız.
 
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan ve her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu Kurtuluş Savaşımız, aziz milletimizin yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle bir bütün olarak hareket etmesi ve tüm imkansızlıklara ve zor şartlara rağmen aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun gösterdiği büyük cesaret ve fedakarlıklar sayesinde 30 Ağustos 1922'de büyük zaferle sonuçlanmıştır.
Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen Aziz Milletimiz, şartlar ne olursa olsun vatanının bütünlüğünden, bağımsızlığı ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bu eşsiz zafer ile  tüm dünyaya ispat etmiştir.
Tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu cennet vatanımız üzerinde geçmişte oynanan kirli oyunların bugünlerde de devam ettiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Tarih boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima vatanına sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır.
Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, etkin, caydırıcı ve saygın bir ordu olarak; Aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğü, yüce milletimizin birliği, beraberliği, huzuru ve güvenliği için kendisine verilecek her türlü görevi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstün vazife şuuru ve heyecanı, sarsılmaz bir azim ve iradeyle yerine getirmeye devam edecektir.
Bugün bizlere düşen ise bütün yokluklara ve zorluklara rağmen kazanılan bu eşsiz zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimize, birlik ve beraberlik içinde bin yıldan buyana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün Kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
Kurtuluş Destanının zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 96. yılı vesilesiyle Denizli Halkı’nın ve Şanlı Ordumuzun tüm mensuplarının Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.
 
 
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos 1922’nin sadece Türk milletinin kurtuluş destanı yazdığı bir tarih değil aynı zamanda ezilen ve sömürülen tüm milletler için bir işaret olduğunu kaydetti. Başkan Osman Zolan, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki şanlı ordumuz, Büyük Taarruz zaferiyle, ‘Ya istiklal ya izmihlal’ diyerek Türk milletinin bağımsız karakterini tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Tüm yokluklar ve imkansızlıklara rağmen İstiklal Mücadelesi Büyük Taarruz zaferiyle kazanılmıştır. Necip milletimiz yurdumuzun dört bir yanını saran düşmanla canı pahasına mücadele etmiş ve 'asla yenilmez' denilen güçleri hezimete uğratmıştır. Vatan aşkını, millet sevdasını asla terk etmeyen milletimiz iman dolu göğsüyle bir kez daha, atalarımızdan kalan emanetine sahip çıkmıştır” ifadelerini kullandı.
 
Ağustos'un Türk milleti için zafer ayı olduğunu dile getiren Başkan Osman Zolan, “Sultan Alparslan’ın 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferinden yüzlerce yıl sonra 26 Ağustos 1922 yılında başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’de emsali görülmemiş bir zaferle sonuçlanmış, Türk milleti binlerce yıllık bağımsızlığını, ve hür vatanını düşmana teslim etmemiştir. Türk milletinin zaferlerle sonuçlandırdığı Otlukbeli Savaşı, Çaldıran Savaşı, Mercidabık Zaferi, Mohaç Zaferi, Sakarya Meydan Savaşı da yine Ağustos ayında yaşanmıştır” dedi.
 
Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyenlerin geçmişte olduğu gibi gelecekte de var olacağına dikkati çeken Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Kadim milletimiz vatanını, bayrağını, birlik ve beraberlik içerisinde ilelebet korumaya devam edecektir. Asla düşman postalını bu topraklara bastırtmayacaktır. Bu vesileyle 30 Ağustos zaferinin 96. yıldönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan uğruna can veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, her birini rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”
 
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. HÜSEYİN BAĞ
“1922 yılında Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan zaferle sonuçlanan 30 Ağustos Zaferi, 1919’da çeşitli zorluklar ve türlü imkânsızlıklar içinde başlatılan istiklal mücadelesinin devamı olarak şanlı tarihimizin altın sayfalarında yer almıştır.
96. yılını kutladığımız, ‘Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ adıyla da bilinen Büyük Taarruz’un zaferle sona ermesi, Türk milletinin asla bağımsızlığını terk etmeyeceğininve bu uğurda zor şartlara rağmen canları pahasına mücadele verebildiğinin bir kanıtı olarak tarihe geçmiştir. Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Biz Türkler tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz.’ sözünden hareketle,                                                                                           bundan 96 yıl önce olduğu gibi bugün de aynı düsturda olmanın onuru ve gururuyla ödün vermeden muasır medeniyetlerin üstüne çıkma hedefine milletçe ilerlemekteyiz. Tarihte olduğu gibi bugün de Türk milleti kendisini bu kutlu yürüyüşten alıkoymak isteyen terör örgütlerinin, çeşitli şer odaklarının ve çetelerin hain saldırılarına aldırmadan dayanışma, birlik ve beraberlik iradesinden ödün vermeden, gayretle mücadelesini sürdürmektedir.
Pamukkale Üniversitesi olarak birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, bu toprakları canları pahasına kazanmış vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayretiyle, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, aklın ve bilimin ışığında, ülke olarak çağdaş medeniyetler seviyesine erişmemizde daima katkı sağlayacak gençler yetiştirmeyi amaçladığımızı bu vesileyle bir kez daha belirtmek isterim.
Pamukkale Üniversitesi ailesi adına, tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar; Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Taarruz’un Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını sonsuz saygı ve minnetle yâd ederim. Bu vesileyle, canlarıyla bu toprakları biz Türk milletine vatan yapmış aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anarken, her biri içinAllah’tan rahmet dilerim.
 
TİCARET ODASI BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Halkın Zafer Bayramı'nı kutlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 30 Ağustos 1922'de Türkler'in varoluş savaşı verdiğini hatırlatıp, "Bugün de bizim büyüyüp gelişmemiz ile egemen bir millet olmamızı istemeyenler, milli birlik ve bütünlüğümüze göz dikenler, farklı yöntemlerle de olsa yine üzerimize geliyorlar. Biz de aynı ruhla, milletçe imrenilen birliğimizden ödün vermeden, bu saldırılara büyük bir direniş ve taarruzla cevap veriyoruz. Ve çok iyi biliyoruz ki; muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcut!" dedi.
 
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi: "Kahraman Türk Ordusu, 30 Ağustos 1922'deki askeri zaferiyle, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tarihe geçen (Bağımsızlık benim karakterimdir!) vecizini doğrulamış, bir daha unutulmamak üzere akıllara kazımıştır! Tüm dünya böylelikle, imkân ve şerâit çok namüsait bir mahiyette de tezahür etse de, Türk'ün diğer bir adının da zafer olduğunu hatırlamıştır! Ağustos, Türkler için zafer ayıdır... 26 Ağustos 1071'de, Selçuklu Hükümdarı Sultan Muhammed Alparslan ile Alperenler'i, Anadolu'yu İslam coğrafyasına katmak için yola çıkıp, Türkler'in Asya'dan Avrupa'ya kadar uzandığı muhteşem bir yeni tarihin kapısını araladı. Zamanla çağ açıp çağ kapatacak Osmanlı İmparatorluğu gibi bir büyük medeniyete ulaşan bu Türk destanının başlangıcında atalarımız, insanlık tarihine yeniden yön verdi. Bu zafer, ilelebet ayyıldızlı albayrağın dalgalanacağı bizim için kutsal toprakları Türkler'e vatan yapan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin de ilk adımı sayılırdı. Aynı ruh, 30 Ağustos 1922'de de tüm dünyaya Türk'ün ülke ve bağımsızlık sevdası ile sarsılmaz gücünü bir kez daha gösterdi. Ecdadımız, onca yokluk ve yoksulluğuna rağmen, varlığını bir daha silinmemek üzere tarihe bir damga olarak vurdu. Türk Milleti, elde ettiği bu büyük zaferle, adını tarihe altın harflerle yazdırdı. 30 Ağustos Zaferi'nin 96'ncı yıl dönümü kutlu olsun. O günden bu yana Allah rızası için bu vatan uğruna cepheye koşmuş ve toprağa düşmüş her kim varsa, mekanı cennet olsun; ruhu şad olsun. Aziz devletimiz ve milletimiz de ilelebet var olsun!"
 
AK PARTİ İL BAŞKANI NECİP FİLİZ
Şehit olma pahasına esaret prangalarını parçalayarak, gelecek nesillerin hür ve bağımsız yaşamasını sağlayan ecdadımızın fedakârlıklarının, hiçbir dünyevi nimetle kıyaslanmayacak kadar önemli ve değerli olduğunu vurgulayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “Tarihimizin dönüm noktası, milletimizin zorlu beka mücadelesinin taçlanmış hali olan 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünü kutluyor; başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran hislerimle yâd ediyorum” dedi.
 
Başkan Filiz yayımladığı yazılı mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:
 
Milletimiz açısından “zaferler ayı” olan Ağustos’ta pek çok büyük mücadele ve zafer vardır. Anadolu’nun Türkleşmesine, İslamlaşmasına vesile olan Sultan Alparslan’ın ordularının Bizans’a karşı kazandığı Malazgirt, Anadolu Türk Birliği’nin sağlandığı Çaldıran ve önce Balkanlardan Orta Doğu’ya, Kafkaslar’a uzanan büyük barış ve huzur iklimini getiren; Türk- İslam medeniyetinin eşsiz varlığını bütün dünyaya taşıyan Mercidabık Zaferleri hep Ağustos ayı zaferlerimizdir.
 
Anadolu’nun her karış toprağı bir büyük kahramanlığa, bir büyük Türk zaferine şahitlik etmiştir, mekân olmuştur.
 
30 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Türk milletine reva görülen esareti reddederek tarihimizin şanlı zaferlerine yenisini eklemişler ve Türk milletinin gücünü sınamaya çalışanlara tarihi bir ders vermişlerdir.
 
Türk kurtuluş mücadelesi, bir milletin varolma ve yaşama arzusunun gönüllerde yükseldiği bir meşale olmuş ve kutlu bir dönem olarak tarihteki ayrıcalıklı yerini almıştır.
 
30 Ağustos’ta; iman küfrü, milliyetçilik istilayı, cesaret korkaklığı, sadakat sahtekârlığı, bağımsızlık esareti yerle bir etmiştir.
 
30 Ağustos’ta vatan ve bayrak sevgisi, yabancı emelleri, yabancı muhipliğini, işbirlikçiliği bozguna uğratmıştır.
 
Bu zaferle ortaya çıkan sonuçtan bugün de birliğimize, dirliğimize, varlığımıza yönelik emeller besleyenlerin ibret ve ders alması gereken mesajlar vardır.
 
 
 
Dünya durdukça devleti ile, yurdu ile, birlik, dirlik ve düzeni ile varolacak olan Milletimiz, tarihinin her döneminde farklı farklı görünümlerle karşısına çıkan varlığına, bekasına yönelik tehditlere karşı her zaman muhteşem bir cevabı olmuştur. Her zaman, her şart altında da olacaktır.
 
Bugün, birtakım iç ve dış çevrelerin güdümünde bu ülkenin birlik ve dirliğine yönelik faaliyetler gerçekleştirenler iyi bilmelidirler ki, her ne yaparlarsa yapsınlar başarılı olamayacaklardır. Bu çevrelerin, ülkemize ve milletimize karşı faaliyetlerinin boyutlarını her geçen gün farklı bir noktaya taşımaları, çok değişik alanlardan saldırılarına devam etmeleri bizler için hiçbir şey ifade etmemektedir. Çünkü, onların her girişimi Türk milletinin iman dolu yüreğinde boğulacaktır.
 
Sırtımızda şehitlerimizin veraseti vardır. Bu vatan için, bu millet için, bu şanlı bayrak için candan, yardan ve serden vazgeçmeye hazır ve kararlı olan milletimiz yarınlarımızın teminatıdır.
 
Bağımsızlığa duyulan derin tutku, birlikte yaşamaya yönelik içten bağlılık ve asırlarca aynı kaderi paylaşmanın getirdiği iftihar edilecek sorumluluk duygusu Türk vatanının manevi siperi olmuş ve hiçbir habis emele geçit vermemiştir.
 
Dün topraklarımızı parselleyerek, Türk milletini yok etmek isteyenlerin emelleriyle, bugün milletimizin birliğini, kardeşliğini bozmaya uğraşanların amaçları üst üste örtüşse de, tarihin şahitliğinde bu hain girişimlerden asla sonuç alınamayacağı iyi bilinmelidir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettirildiği bu çok anlamlı zaferin yıldönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularımla anıyorum.
 
AK PARTİ PAMUKKALE İLÇE BAŞKANI UĞUR GÖKBEL
AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk Milleti’nin geçmişinin kendisini yok etmek isteyen güçlere karşı kazandığı zaferlerle dolu olduğunu belirterek, “Yine üstümüze geliyorlar. Biz inanıyoruz ki; Allah’ın izniyle zafer yine bizim olacak. Büyük Türkiye yolculuğumuza kimse engel olamayacak” dedi.
 
 
AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 30 Ağustos Zaferi’nin 96. Yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.
 
İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Türk Milleti’nin geçmişinin şanlı zaferlerle dolu olduğunu belirterek, “1071’de kat be kat üstün olan bir orduya karşı kazandığımız Malazgirt Zaferi ile Anadolu’nun kapılarını açtık. Bu toprakları yurt yaptık, vatan yaptık. Vatanımıza, milli birlik ve bütünlüğümüze yönelen her türlü tehdidi Allah’ın yardımıyla bertaraf ettik. Dünyanın hiçbir yerinde bizim kadar saldırıya uğramış, topraklarına göz dikilmiş başka bir millet yoktur. Aynı zaman da bu saldırılara karşı yüzyıllar boyu vatanını koruyabilmiş başka bir millet de yoktur. Şanlı geçmişimizle gurur duyuyoruz” dedi.
 
HEPSİNİN ÜSTESİNDEN GELDİK
 
Türkiye’nin yeni saldırılarla yüz yüze olduğunu vurgulayan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Yüzyıllar boyu amaçlarını gerçekleştirmek için aralıksız saldırılar düzenliyorlar. Kimi zaman haçlı seferi, kimi zaman işgal girişimi, kimi zaman darbe girişimi, kimi zaman da ekonomik savaşlar açtılar bu millete. Hepsinin üstesinden geldik, gelmeye de devam edeceğiz. İhtiyacımız olan tek şey, bizi bugünlere getiren, Malazgirt Zaferi’ndeki, İstanbul’un fethindeki, Çanakkale’deki, Kurtuluş Savaşı’ndaki, 15 Temmuz darbesindeki ruhu her daim yüreklerimizde canlı ve diri tutmaktır. Bu ruha sahip çıktıkça, Allah’ın yardımıyla nice belaları def edip, zaferler kazanacağız. Biz inanıyoruz ki; zafer yine bizim olacak. Büyük Türkiye yolculuğumuza kimse engel olamayacak 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, bu toprakları bizlere yurt yapan, nesilden nesile kanlarını, canlarını feda ederek sahip çıkan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.
 
İYİ PARTİ PAMUKKALE İLÇE BAŞKAANI ADEM SÜPÇİN
Tarihte büyük başarılara imza atmış olan Türk milleti var olduğu günden bu yana bulunduğu uygarlık dairesinin öncüsü olmuş, İslamiyetle taçlanan medeniyetimiz 3 kıtada öbür milletlere adeta güneş olmuş, Türk devletine tabi olan milletler barış ve huzurla yaşamışlardır. Ancak ne yazık ki geçtiğimiz yüzyılın 1900 lü yıllarında bizim uygarlık güneşimiz altında gönenmiş bazı milletler bize asi durmuş, bunu fırsat bilen yeni dünyanın sömürgeci ulusları onlarla işbirliği ederek devletimizi yıkmak istemişlerdir.
 
Şimdilerde iktidar partisinin söylediği gibi bi yalnızca 2000 yıllık bir devlet ve 1400 yıllık bir medeniyet olsaydık çoktan yıkılırdık. Türk milleti milletleşme safhasını 5000 yol önce tamamlamış ve Türk adı tarihte yer aldığı gündem beri öz kültürünü geliştirerek bir uygarlık kurmuştur.
 
Akif’in dizelerinde “Ulusun , korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar?/Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar!” diyerek özetlediği medeniyetimiz işte budur. Köklü ve imana dayanan bir uygarlığımız olmasaydı batı uygarlığını Anadolu içlerinde durdurup Sakarya’da tarihin en büyük dersini vermezdik
 
Türk tahinin en parlak zaferlerinden birinin yıldönümü. Ancak büyük zaferler ekonomik zaferlerle taçlandırılmalıdır. Bu görüşte olan ulu önder Atatürk İzmir İktisat Kongresiyle ekonomik zaferlerin adımını atmış ancak ne yazık ki kendinden sonra gelenler onun yerli sermayeye, üretim araçlarının millette ve devlette olan modelini yeteri kadar anlayamamışlardır. Özellikle son 16 yıldır Atatürk’ün milli ekonomi modeli hepten terk edilmiştir. Bugün yaşadığımız ekonomik sorunun temeli milli bir ekonomiye sahip olmayışımızdır.
Ekonomisi dışa bağlı olan milletler başka milletlere yem olurlar. Bu gerçeğin ayırdına varamayan, cari açığını kapatamayan, yükselen döviz kuruna hamasete dayalı gerçeklikten uzak çözümler dışında çözüm bulamayan, çözümü yine dışarıda arayan iktidar elinde tuttuğu parti devlet gücüyle ülkemizin köklü sorunlarına çözüm olamamaktadır.
 
Çözüm milli mücadele yıllarında olduğu gibi bütün meşru siyasi görüş ve örgütlerin , STK’ların bir araya gelerek ortak yol haritası çıkarması, bu sıkıntılardan el birliği ile milletçek kurtulma azmini göstermektir.
Diliyoruz ki bu 30 Ağustos milletçe birlikte hareket etmek için bir başlangıç olur. Bu vesileyle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarım.
 
 
ATAKÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ŞUBE BAŞKANI NİHAT ÇETİN
Türk Kurtuluş Savaşı bütün mazlum uluslara güç ve umut kaynağı olmuştur. Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz liderliğinde emperyalist güçlerin yenilgiye uğratılması dünya tarihinde bir ilktir.
Bu nedenle ADD olarak, iktidarın son yıllarda özel çaba harcadığı ” Yeni Türkiye Yeni Tarih”  çalışmalarına karşı olduğumuzu her fırsatta dile getirmekteyiz. ‘ Yeni Türkiye Yeni Tarih” anlayışı, Kurtuluş ve Kuruluş sürecinin, verilen büyük savaşın ve mücadelenin inkârı demektir.
Kurtuluş ve Kuruluş değerlerimize, Cumhuriyet kazanımlarımıza sahip çıkabildiğimiz ölçüde üzerimize oynanan oyunları boşa çıkarabilir, Ulusal Kimliğimizi ve varlığımızı koruyabiliriz.
Bu nedenle 30 Ağustos bir büyük uyanışın günü olmalıdır. 1922’nin Zaferi,  günümüzün uyanış ve şahlanışının ilk temel taşıdır. Türkiye Cumhuriyeti ne giden yolda 30 Ağustos önemli bir dönüm noktasıdır.
30 Ağustos 1922 Zafer, 30 Ağustos 2018 şahlanış ve uyanıştır. Selâm olsun Tek Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk e ve Silah Arkadaşlarına. Bayrak bizde nöbet bizde dava emin ellerde…
Tüm halkımızı ellerinde bayraklar ve Atatürklü tişörtleriyle 30 Ağustos günü saat 09:40 ta Vilayet Atatürk Anıtı önündeki Çelenk Törenine ve Kutlamalara davet ediyoruz.
 Büyük Zafer Bayramı Kutlu olsun.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku