Gündem:
banner175
Bakan Eroğlu ve Zeybekci Denizli'ye geliyor
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri’nin (DSİ)  toplu açılış ve temel atma töreni için yarın (Cumartesi) Denizli’ye geliyor.
 
Afyon’dan Denizli’ye gelecek olan Eroğlu, ilk olarak Denizli Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret edecek. Ardından Eroğlu, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve açılışını yapmak için saat 11.00’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlenecek olan törene katılacak.
 
Açılış töreninin ardından Eroğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile görüştükten sonra esnafı ziyaret edecek. Son olarak AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Eroğlu ve beraberindeki heyet daha sonra şehirden ayrılacak.
 
Bakan Zeybekci’nin ise programının Denizli’de devam edeceği öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku