Gündem:
banner175
Bakan Zeybekci; İyi ki CHP ve MHP var
Bir süredir Avrupa ülkelerinde temaslar yapıp ihaneti anlatan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Lahey'de, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) programında konuştu. 15 sivil toplum örgütü temsilcisiyle dünyayı dolaşıp ihaneti anlattıklarını belirten Zeybekci, “Düşmanlarımızı azaltıp dostlarımızı artıracağız. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Bu kampanyalarımıza Avrupa'daki STK'ları da dahil edeceğiz. İhmal etmememiz lazım” dedi.
 
Ülkedeki farklılıkların zenginlik olduğunu anlatan Zeybekci, “Etnik, siyasi ve inanç farklılıklarımız bizim zenginliklerimiz. Ben şimdi diyorum ki iyi ki CHP var, iyi ki MHP var. İyi ki diğer partiler var ki Türkiye'deki bu güç ortaya çıkıyor. Bundan sonra da yolumuza böyle devam edeceğiz” diye konuştu.
 
BEDELİNİ ÖDETECEĞİZ
Zeybekci, 15 Temmuz gecesi TBMM'ye giderken darbeci askerler tarafından hedef alındıklarını anlatarak, "Bundan sonra Türk demokrasisi üzerindeki bütün soru işaretleri kalkmıştır. Bu milletin hiç kimseden alacak demokrasi dersi kalmamıştır. Hainlere evrensel standartlardaki hukuk içerisinde gereken en sert cevapları vereceğiz. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bedelini bunlara ödeteceğiz" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku