Gündem:
banner175
Bakan Zeybekci; ziyaret etti müjdeyi verdi
Zihinsel ve fiziksel engelli Himmet Gürbilek, kendisine omuz attığını iddia eden bir kişi tarafından hastanelik edilinceye kadar dövülmüştü. Bayramdan önce gerçekleşen olayı haber alan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, engelli genç ve ailesini ziyaret etti.
 
Ziyarette hazır bulunan Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, titizlikle yürütülen çalışma sonrasında engelli genci darp eden zanlının yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi. Bakan Zeybekci, yapanın yanına kar kalmadığını belirtti ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı aradı.
 
Gelişmeler hakkında Bakan Kaya’ya bilgi veren Bakan Zeybekci ardından telefonu engelli gence uzattı. Himmet Gürbilek, Bakan Kaya ile telefonla görüştü ve Ankara’da ziyaret etmek istediğini söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku