Gündem:
banner175
Başkan Mehmet Ali Yılmaz'dan 5 Haziran Dünya Çevre Günü açıklaması
Başkan Mehmet Ali Yılmaz açıklamasında "İnsanoğlu tarih sahnesinde yer almasıyla beraber çevreyi kendi ihtiyaçlarına göre kullanmış, biçimlendirmiş ve çevreden de etkilenmiştir. Günümüzde sanayileşme, teknolojik gelişmeler, çarpık yapılaşma, hızla artan nüfus, doğal veya beşeri sebeplerle azalan ya da yok olan doğal kaynaklar gibi pek çok nedenle ekolojik denge bozulmuş; çevre sorunu ülkemiz ve dünyamız için önemli bir boyuta ulaşmıştır. Bu sebeplerden ötürü gelecek nesillere daha yaşanılabilir ve daha temiz bir dünya bırakmak için, yeşil alanların korunarak arttırılması, çevre bilincinin topluma aşılanması ve çevre sorunlarına karşı önlemlerin alınması gerekiyor.
İnsanlığın ortak yaşam alanı olan çevre sorunları,gelecek nesillerin en büyük sorunlarından biri olarak karşımızdadır.İklim değişikliği,kuraklık,susuzluk ve benzeri olumsuzluklar insanlığın karşı karşıya kaldığı yaşamsal sorunlardır.
Bu sebeple gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmak,yeşil alanların korunması ve artırılması ile kamuoyunun bilinçlendirilmesi çok büyük önem arz etmektedir. Çevremize sahip çıkmak ve özenle korumak hepimizin temel görevidir.Bu düşüncelerle 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, temiz ve sağlıklı bir dünya diliyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku