Gündem:
banner175
Başkan Osman Zolan'dan birlik ve beraberlik mesajı
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Yeni Mahalle'de kuruldu. İftara AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin tek tek ramazanlarını tebrik eden Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Koca, Başkan Zolan ve beraberindekiler birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, "Ramazanımız mübarek olsun. Allah'ım tutmuş olduğunuz oruçları ve ibadetleri kabul eylesin. Çok şükür Allah'ım bizi tekrar ramazana kavuşturdu" dedi. Ramazan’ın manevi güzelliklerini hep beraber yaşadıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Denizlimiz ve ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Birlik ve beraberliğe en üst seviyede ihtiyaç duyduğumuz bir yürüyüşteyiz. Her zaman olduğu gibi bu millete hizmet eden, milletin yanında olan ve gecesini gündüzünü size veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarına dua edelim. Durmak yok yola devam inşallah" dedi. Başkan Osman Zolan, iftara katılarak kendilerini onurlandıran AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca ve beraberindekilere teşekkür etti.
 
"Al bayrak altında ilelebet birlikte yaşarız"
 
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca ise, ramazan ayının manevi iklimini güzel bir iftar buluşmasında yaşattıkları için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Ramazan ayının pek çok güzelliği içinde barındırdığına dikkat çeken Koca, “İnşallah daha nice ramazanlarda, hep beraber bu sofraları birlikte paylaşırız, nice bayramlara birlikte kavuşuruz, al bayrak altında ilelebet birlikte yaşarız. Tekrar bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine, bu sofrayı katılımlarınızdan dolayı onurlandıran sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.   
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku