Gündem:
banner175
Başkan Osman Zolan Kale ve Tavas nöbetinde
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TSK içerisinde yapılanan FETÖ/PDY yanlılarının, 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı 21 gündür demokrasi nöbeti tutan Kale ve Tavas halkına destek verdi. İlk olarak Kale’yi ziyaret eden Başkan Zolan, 15 Temmuz’dan bu yana Kale halkının ayakta olduğunu belirterek, “Kaleli hemşehrilerimiz, sizler her geçen gün artarak bu nöbeti tutmaya devam ettiniz. Bizler Denizli’den her an takip ettik. Kalemiz her zaman olduğu gibi vatanına, bayrağına, şehitlerine, bu ülkenin geleceğine sahip çıktı. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 
“Türk milleti başka milletlere benzemez”
 
Türkiye’nin 15 Temmuz’da bir iç savaş tehlikesinden döndüğünü kaydeden Başkan Zolan, “Kendi milletini, kendi vatanını bombalamakta hiç tereddüt göstermeyen bu hainler bir darbe kalkışmasına giriştiler. Ama şunu hesap edemediler. Türk milleti başka milletlere benzemez. Bu millet ‘Çanakkale geçilmez’ demiş; 250 bin ecdadımız gözünü kırpmadan canını, kanını vermiş. Biz o milletin torunlarıyız. O torunlar, 100 yıl sonra tankın karşısında durdular, uçakların karşısında durdular darbeye geçit vermediler” diye konuşu. Başkan Zolan, “Kalbimizde ve beynimizde, vatan ve millet sevgisiyle son nefesimize kadar nöbetimize devam edeceğiz. Ülkemize bir şey olduğunda, onursuzca bin yıl yaşamaktansa onurlu bir şekilde bir saat yaşamayı tercih edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

“Bir olmaya devam edeceğiz”
 
Kale ziyaretinin ardından Tavas halkıyla buluşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sizler dik durduğunuz sürece, bu ülkenin vatanına bayrağına kast edenler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. Yeter ki milletin adamlarına sahip çıkmaya devam edin” dedi. Düşmanların vazgeçmeyeceğini belirten Başkan Zolan, şunları söyledi:  “Bizi birbirimize düşürmeye çalışacaklar. Bizim iç kargaşa yaşamamız için Alevi-Sünni, Türk-Kürt çatışması gibi tuzaklar kuracaklar. Bu tuzaklara gelmeyeceğiz. İnşallah bir olmaya devam edeceğiz. Birlik olduğumuz sürece Allah da bizimle beraber olacaktır.”
 

Yağmura rağmen nöbet
 
Diğer yandan 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda 21 gündür demokrasi nöbetine devam eden Denizlililer, yoğun yağmura rağmen meydanı terk etmedi. Yağmur dinene kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı branda ve çadırlar ile Denizli Büyükşehir Belediyesi binasında bekleyen vatandaşlar sabah saatlerine kadar nöbetlerini sürdürdü.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku