Gündem:
banner175
Başkan Osman Zolan, muhtarları ağırladı
Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu, Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu ve Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay, kendilerini kabul ettikleri ve muhtarlara her zaman destek oldukları için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik etti. Başkan Osman Zolan, “Sizler mahallenizin önderisiniz. Mahallede bulunan ihtiyaçları, yapılması gerekenleri veya sıkıntıları ilgililere aktaran o mahallede ilk aranan hep muhtarlarımızdır” dedi.
 
"Sizler bizim yol arkadaşımızsınız"
 
Muhtarların saat mefhumu olmadan gece gündüz çalıştığını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Muhtarlıklarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama anlamında gece gündüz çalışıyor. Sizler bizim yol arkadaşımızsınız. Doğru işler yapmak adına mahallelerimizde doğru bilgiler alabildiğimiz ilk nokta muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız mahallelerimize açılan köprümüzdür" dedi. Vatandaşların isteklerini ilk olarak mahalle muhtarlarına söylediğini belirten Başkan Zolan, "Görevler farklı olsa da ortak nokta millete hizmettir" diyerek, muhtarlık makamının öneminden bahsetti.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku