Gündem:
banner175
Başkan Osman Zolan pazaryerlerinde vatandaşlarla sohbet etti
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonu Karaman, Merkezefendi ve Sevindik Kapalı Pazar Yerlerini ziyaret etti. Vatandaşlarla ve esnafla sohbet edip, onları dinleyen Başkan Osman Zolan’a eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve beraberindekiler eşlik etti. Pazaryerinde esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Osman Zolan’a özellikle kadınlar ve gençleri yoğun ilgi gösterdi. Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Osman Zolan, kendisine iletilen istekleri de dinleyerek vatandaşlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Çocukların da yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Osman Zolan, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 


“Her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gece gündüz mesai mefhumu gözetmeden sürekli vatandaşlarla iletişim halinde olduklarını belirterek, pazar yerlerinde alışveriş yapan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Osman Zolan, “Biz her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sürekli sahada, onların dertleriyle dertlenip, Denizlimizin gelişimi için birlikte çabalıyoruz. Gerek halk günü buluşmalarımız, gerekse günlük programlarımız dahilinde Denizlililerin hizmetinde çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
 


"Zolan demek Denizli Demek"
 
Başkan Osman Zolan ile Karaman Kapalı Pazaryerinde karşılaşan yaşlı bir kadının, "Sana her zaman dua ediyorum. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Denizlimiz hep güzel olsun. Zolan demek Denizli demek" demesi dikkatlerden kaçmadı. Başkan Osman Zolan vatandaşlara dua ve temennilerinden dolayı teşekkür etti. Esnaftan pazar alışverişi de yapan Başkan Osman Zolan vatandaşlara meyve ikramında da bulundu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku