Gündem:
banner175
Başkan Zolan: Bu duruşu torunlarımız konuşacak
Denizlililer TSK içerisinde yapılanan FETÖ/PDY’nin, 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı Delikliçınar Meydanı’nı boş bırakmıyor. Demokrasi nöbetinde meydanları terk etmeyen Denizli halkı demokrasi destanı yazmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın vatandaşlarla birlikte 10 gündür tuttuğu demokrasi nöbetine dün akşam Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katıldı. Başkan Zolan, meydanı dolduran binlerce kişiye yaptığı konuşmada, gösterdikleri azim ve sabırdan dolayı Denizli halkına teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, “Demokrasiye sahip çıkmak adına 10’uncu gündeyiz. 10 gündür yorulmadan, yılmadan gösterdiğiniz bu duruşu torunlarımız konuşacak, yüzyıl konuşacak. Eğer darbe önlendiyse darbeye ‘dur’ dendiyse bu işin kahramanı sizsiniz. 1950’lerde ‘Yeter söz milletindir’ denilerek yola çıkılmış. Onun için millet ne diyorsa o. Siz darbeye ‘dur’ diyorsunuz darbe duruyor” dedi.
 
Başkan Zolan’dan sosyal medya uyarısı
 
FETÖ/PDY’nin sosyal medya üzerinden asılsız söylentiler yayarak nifak tohumları ektiğine dikkati çeken Başkan Zolan, şunları söyledi: “Bu meydanda az veya çok her siyasi görüşten demokrasiye, millet iradesine inanmış kardeşlerimiz var. Sosyal medya üzerinden darbeyle başaramadıklarını orada psikolojik savaşla başarmaya çalışıyorlar. Aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar. Olmayan işleri varmış gibi gösteriyorlar. Aramıza farklı söylemlerde bulunacak insanlar salıyorlar. Onların oyununa gelmeyeceğiz. Siz darbeye dur dediniz. Sosyal medyadaki yalanlara da itibar etmeyerek psikolojik harbe de dur diyeceksiniz. Onun için Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, milletvekillerimizin resmi siteleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sitesi ne diyorsa o. Topla, tankla, uçakla, helikopterle yapamadıklarını, sosyal medyada başarmalarına izin vermeyin.”
 

Uysal: “Hepimize büyük geçmiş olsun”
 
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’nin 15 Temmuz’da demokrasi tarihinin en uzun gecesini yaşadığını belirtti. Uysal, sözlerini şöyle sürdürdü: “İktidarın yegane kaynağı yüce Türk milletidir. Bugün mesele milli iradenin yanında olmaktır. Firavun'un karşısında olduğumuz gibi Musa'nın yanında olmaktır. Bizler de geçmişte bu darbelerin acılarını çekmiş, şehitler vermiş bir hareket olarak bugün başta milli iradenin temsilcisi Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım'ın ve mecliste temsil edilen milli iradenin yanındayız.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku