Gündem:
banner175
Başkan Zolan'dan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Toplumu yetiştiren, eğiten ve hayat boyunca gerek anne olarak gerekse eş olarak büyük fedakarlıklar gösteren kadınların hak ettikleri saygıyı yaşamın her alanında görmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Uygar bir ülke olmanın öncelikli unsuru kadınlara ve kadın haklarına değer vermek, onların huzur ve güven ortamında yaşamasını sağlamaktır. Siyasal yaşamda ve iş yaşamında ise aktif rol oynaması gereken kadınlarımızın kendilerinde hiç bir zaman eksiklik görmemesi tam aksine toplumda daha fazla söz sahibi olması gerekmektedir. Çünkü kadıların gücü ve yaşam şartları, toplumların uygarlık karnesidir " dedi.
 
Kadınların bir milletin geleceğini belirleyecek olan nesilleri yetiştirerek toplumun ortak kaderini belirlediğini işaret eden Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik hizmetlerinden bahsetti. Başkan Zolan, “Bugüne kadar kadınlarımızın iş dünyasındaki adımlarını hızlandıran Mikrokredi Ofisimiz, onlar için düzenlediğimiz ücretsiz spor, kültür ve sanat kurslarımız, Kadın Meclisimiz ve daha birçok faaliyetimizle Denizlili hanım kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak ‘kadınlar mutlu olursa toplum da mutlu olur’ düşüncesi ile hanım kardeşlerimize karşı pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Kadına şiddetin insanlığa ihanet olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, sözlerine şöyle son verdi: “8 Mart, kadınlarımızın haksızlığa, eşitsizliğe, şiddete karşı koyma ve eşit haklara sahip olma mücadelesinin simgesidir. Bu vesile ile doğumdan ölüme kadar bizleri varlıklarıyla onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren ve yüreklerindeki sevgiyi karşılıksız veren tüm fedakar kadınlarımızın, annelerimizin ve attığım her adımda bana güç veren, ilgisini ve desteğini eksik etmeyen eşim ve kızlarımın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku