Gündem:
banner175
Başkan Zolan'dan Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi basın mensupları katıldı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün tarihçesini anlatan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, “Buradan bir müjde paylaşmak istiyorum. 2009 yılında yaptığımız 1. Kristal Horoz Basın Ödülleri Yarışması'nın ikincisini Denizli Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapacağız. Bize her türlü desteği veren, bugün de bizleri unutmayıp ziyaretimize gelen Başkan Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Gazetecilik çok zor meslek”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, saat mefhumu gözetmeksizin, 7 gün 24 saat çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Başkan Zolan, “Sıcak-soğuk, yaz-kış demeden çalışıp halkımızın haber alması adına gece gündüz gayret gösteriyorsunuz.  Gönülden, içinizden gelmezse yapılması çok zor olan bir mesleğe sahipsiniz. Hiçbir meslek dalı 24 saat esaslı, her an her şey olabilecek noktada değil. Her zaman hazır olmak durumundasınız. Sizlere kolaylıklar diliyor, mesleğinizi huzurlu, mutlu ve en iyi şartlarda yerine getirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Basının yanında
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her zaman basın mensuplarının yanında olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Kristal Horoz Basın Ödülleri Yarışması’nı meclis gündemimize aldık. İnşallah olumlu bir sonuç çıkacaktır. Gününüz hayırlı olsun, yarınınız bugünden daha güzel olsun inşallah“ diye konuştu. Başkan Zolan, konuşmasının ardından gazetecilere Büyükşehir Belediyesinin Denizli'de yaptıkları yatırımları anlattı. Başkan Zolan daha sonra günün anısına Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Boyacı’ya çiçek takdim etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku