Gündem:
banner175
Başkan Zolan'dan gençlere altın değerinde tavsiyeler
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Üniak fakülte temsilcileri ile bir araya geldi. Çamlık Beyaz Kafe'de düzenlenen programa Başkan Zolan'ın yanı sıra AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim ve Üniaklı gençler katıldı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serim, üniversite teşkilatına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Özellikle  son süreçte 'Kampüse Hoş geldiniz' projemize verdiği desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim" dedi. AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz ise, "AK Parti İl Teşkilatı olarak gerek kadın gerek gençlik kollarımızla bu geçtiğimiz hassas dönemlerde hep vurguladığımız bir şey var. Birlik ve beraberliğimiz. Bu bizim için hiçbir zaman unutmamamız gereken değerlerimizden bir tanesidir" dedi.
 
"Şimdi nöbet bizde"
 
Başkan Zolan da, "Ömrünü bu davaya, bu ülkeye adamış insanlarımız, kanını canını bu ülkeye adamış şehitlerimiz, gazilerimiz var. Bu yürüyüşün daha da güçlenmesi, bayrağımızın ilelebet dalgalanması ve ezanımızın daimi olarak okunması için bizim daha çok çalışmamız daha çok gayret etmemiz gerekiyor" dedi. Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız olanlar olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "O oyunları, tezgahları  boza boza bu günlere gelindi. İnşallah siz de bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacaksınız" diye konuştu. Haçlı seferlerine karşı Denizli'de yaşanan Kazıkbeli Savaşı'na değinen Başkan Zolan, "Bu haçlı seferleri şekil değiştirerek, renk değiştirerek, kimlik değiştirerek üzerimize gelmeye devam edecek. Bu dünya döndükçe bu mücadele de devam edecek. Şimdi nöbet bizde" dedi.
 
"Gücümüzü kökümüzden alıyoruz"
 
Türkiye'nin daha iyi ve güzele gitmesi için yapılması gereken ilk işin bilgili ve donanımlı bir gelecek olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Bu güç sizde var. Çünkü biz gücümüzü özümüzden, kökümüzden alıyoruz, bunu hiçbir zaman unutmayın" dedi. Bundan önce olduğu gibi her zaman gençlerin yanında olmaya destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Zolan, "Yeter ki doğru projelerimiz olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku