Gündem:
banner175
Başkan Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı
Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğum günü olan Mevlid Kandili’ni bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mevlid-i Nebi’nin tüm İslam aleminin ve insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını temenni eden Başkan Zolan, "Bizim dinimiz kötülüklerden, zulümden, zararlı her şeyden uzak durmamızı; iyilik ve ihsana yönelmemizi emretmektedir. Bunların en güzel yolu ise yaratılanların en hayırlısı olan Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını ve hadislerini örnek almamızdır. Bu vesileyle Mevlid Kandili, Peygamber Efendimizin (SAV) yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını hatırlamak, düşünmek ve anlamak için büyük bir fırsattır" dedi.
 
Ahlakıyla, hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, bütün insanlığa kucak açan Hz. Peygamberimizin öğütlerine uymaya ve onun yolundan gitmeye bugün çok daha fazla ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Mevlid Kandilinin, Denizlimiz, ülkemiz, gönül coğrafyamız ve tüm İslam aleminin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz eder, bu mübarek gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku