Gündem:
banner175
Başkan Zolan'ın makamı dolup taşıyor
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın makamı başta iş, siyaset, ekonomi dünyasından olmak üzere tebrik ziyaretleri ile dolup taşıyor. Önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız ile siyasi partilerin temsilcileri, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği Başkan Osman Zolan, yeni dönemde de hemşehrilerinin takdiri ve güvenine layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
 

"Bizim ortak sevdamız Denizli"

Ziyaretçilerinin dilek ve temennilerinin büyük moral olduğunu, ilk günkü heyecanla yeni döneme başladıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ziyaretimize gelen herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve duası ile yine aynı anlayışla Denizlimizin güzelliğine güzellik katmaya devam edeceğiz. 'Sen ben yok, önce Denizli' demiştik, bizim ortak sevdamız Denizli. Denizlimizi daha güzel ve daha ileriye taşımak için hep birlikte gayret edeceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku