Gündem:
banner175
Başkan Zolan: Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla anıyoruz
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 27 Aralık 1936'da yaşama gözlerini yuman Üstat Mehmet Akif Ersoy'un sadece bıraktığı eserlerle değil insani ve ahlaki yönüyle de gelecek nesillere ışık olmaya devam ettiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, ülkemizin içinde bulunduğu o zor şartların acısını yüreğinde hissetmiş, milletin her ferdi gibi istiklal arzusuyla bir var oluş savaşı vermiştir" dedi.
 
Üstad Ersoy'un kişiliği ve eserleriyle milli ve İslami değerlerin en büyük savunucusu olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Milletimizin kahramanlıklarını; İstiklal Marşımızın her mısrasında, Çanakkale Şehitlerine şiirinde, Safahat’ın da ve tüm eserlerinde ince ince işleyerek hislerimize tercüman olmuş, milli mücadele ruhunun yaşatılmasında büyük emekleri olmuştur” ifadelerini kullandı.
 
Mehmet Akif Ersoy’un, Türk milletinin gönlünde tarifsiz bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Milli Şairimizi, ebediyete irtihalinin 81’inci seneyi devriyesinde saygı, minnet ve şükranla yad ediyor, Allah’tan rahmet diliyorum.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku