Gündem:
banner175
Başkan Zolan, Sorgun'a Denizli'yi anlattı
Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Başkan Zolan'ın yanı sıra AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Aytaç Turgut ve Ali Aydın katıldı. Denizli'nin tarih, tarım, tekstil ve turizm gibi önemli değerlerle sembolleştiğini belirten Sorgun, "Denizli’de tarih var, tarım var, sanayi var. Tekstil sektörünün sembol şehirlerinden olan Denizli turizm denince de akla gelen kentlerimizden ve yılda 3 milyonu aşkın turist ağırlıyor. Benim hemşerilerim Konyalılar da iç turizmde Pamukkale ve Karahayıt’ı tercih ediyor” dedi.
 
Başkan Zolan: "Denizli büyükşehir olmaktan mutlu"
 
Referandumun siyasi bir tercih olmadığını belirten Sorgun, “Önümüzdeki süreç hassas ve ülkemizin geleceğini doğrudan ilgilendiren bir süreç. Burada ne bir belediye başkanı, ne meclis ne de milletvekili seçimi var. Cumhurbaşkanlığı seçimi de yok, hatta muhtar seçimi bile yok. Ama önemli bir seçim var, milletimizin geleceğinin seçimi var” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir’in kuruluş dönemini sıkıntısız bir şekilde geçirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, “Yapacak daha çok işimiz var. Ama şuanda 20 yılda yapılması gereken bir çok icraatı gerçekleştirdik diyebiliriz. Şükürler olsun Denizli büyükşehir olmaktan mutlu” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku