Gündem:
banner175
Başkan Zolan: Yangının yaralarını saracağız
Sarayköy ilçesinde çıkan orman yangını söndürme çalışmalarına katılarak dün geceden itibaren ekiplerin başında yer alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gün ağarınca yangın riski nedeniyle boşaltılan Tekkeköy ve Tırkaz mahallesindeki vatandaşları ziyaret etti. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın eşlik ettiği Başkan Osman Zolan, ilk olarak orman yangını dolayısıyla boşaltılan Tırkaz’da mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yangını söndürmek için dün akşamdan beri canla başla çalışan Denizli ve çevre illerden gelen Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Fen İşleri, Park Bahçeler ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile DESKİ personeline kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, yangının son durumu hakkında bilgi aldı.
 
“Tüm ekiplerimiz ilk andan itibaren buradaydı”
 
Yangının büyümesi ile birlikte bölgedeki vatandaşların tahliyesi için 5 otobüs görevlendirdiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesindeki araçlarımız kısa sürede vatandaşlarımızı yangın bölgesinden uzaklaştırdı. İtfaiye Dairesi Başkanlığımız orman yangını ve kaza olmak üzere 6 arazöz, 30 tonluk su ikmal aracı, 13 araç ve 50’den fazla personel ile müdahale felakete müdahale etti. Büyükşehir DESKİ, Park Bahçeler ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız bünyesindeki 21 su tankeri ve 16 iş makinesi de bölgede canla başla çalıştı.
 
“Üzüntümüz büyük”
 
Uçak, helikopter ve çok sayıda ekibin müdahale ettiği yangın alanında bir süre inceleme yapan Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler Tekke mahallesi yakınlarında alevlerin yeniden sardığı alanı fark ederek yangın söndürme ekibi çağırdı. Bir süre buradaki çalışmaları inceleyen Başkan Osman Zolan, Denizli’nin büyük bir yangın felaketi yaşadığını belirtti. Yangına müdahale sırasında meydana gelen tanker kazasına da değinen Başkan Osman Zolan, “Maalesef kayıplarımız var. Üzüntümüz büyük” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku