Gündem:
banner175
Başkan Zolan'a İzmir'de sevgi seli
Denizli’de 15 Temmuz darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren sokaklardaki yerini alan ve bir dakika bile boş bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçenhafta Aydın’da katıldığı demokrasi nöbetinin ardından bu kez de İzmir’e gitti.
 
İZMİRLİLERİN SEVGİSİ


Konak Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine Başkan Zolan’dan önce ismi ve ikramları gitti. İzmirliler, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin standını görünce, sosyal medya üzerinden Denizli’ye ve Başkan Zolan’a övgüler yağdırıp, sevgilerini gönderdi.
 
KONAK MEYDANI’NDA KONUŞTU


Akşam da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan İzmirlilere hitap etti. Denizli’nin yazdığı kahramanlık öyküsünü anlatan Zolan, İzmirliler tarafından dakikalarca alkışlandı.
 
EGE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZOLAN


Başkan Zolan’ın İzmir’de demokresi nöbetine katılınca, sosyal medyada İzmir ve Denizlililerin tepkileri gecikmedi. İzmir’deki atmosferi yaşayan Çardak Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Pala, Zolan için “Ege’nin Büşükşehir Belediye Başkanı” ifadesini kullandı, şöyle tepkiler geldi:

1-
 

2-

3-

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku