Gündem:
banner175
Başkan Zolan'dan 10 Kasım mesajı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İstiklal mücadelesinin Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78’inci yılında saygı, minnet ve özlemle andıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Atatürk’ün fikir ve ilkeleri doğrultusunda şekillenen Türkiye Cumhuriyeti, onun rehberliğinin aydınlık ışığında emin adımlarla yürümeyi sürdürüyor” dedi.
 
Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk milletinin gönül dünyasında yaşamaya devam ettiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Büyük önderimiz, ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ demiştir. Onun bize bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti, onun fikirleri ışığında ebediyen var olacak; Türk milleti, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını nesiller boyu yaşatacaktır” ifadelerini kullandı.
 
Atatürk’ün yaptıklarıyla tüm mazlum milletlere örnek olduğunu belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Hasta adam diye nitelendirilen bir ülkeden genç, dinamik ve yenilikçi bir cumhuriyet kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe geçmiş büyük bir lider olarak tüm dünyada takdirle anılmaktadır. Milletimizin büyük önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78’inci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku