Gündem:
banner175
Başkan Zolan'dan İzmirlilere su jesti
Denizli’de demokrasi nöbeti tutanlar için belediyelerin ve kurumların ikramı neredeyse sınırsız... Temel ihtiyaç olan su zaten kolilerle dağıtılırken, buna dondurma, simit, çay ve daha birçok ikram demokrasi nöbetindeki vatandaşlara ücretsiz dağıtılıyor.
 
İzmir’de de nöbetini günlerdir bırakmayan vatandaşlara İzmir Büyükşehir Belediyesi bırakın ikramı su dahi vermemiş, üstüne otoparkı da ücretli yapmıştı. Denizli Büyükşeir Belediye Başkanı Osman Zolan, İzmirlilerin bu firyadını duymuş olacak ki, İzmirilere bir kamyon su göndererek jest yaptı.
 
Zolan’ınn bu jesti İzmirlileri derinden etkiledi. İzmirli birçok twitter kullanıcısı Başkan Zolan’ı etiketleyerek teşekkür etti, su vermeyen İzmir Bayakşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da yerdi.
 
İşte İzmirlilerin tepkisi:


banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku