Gündem:
banner175
Başsavcı Alper'den FETÖ'cülere çağrı
Adli yıl açılışı Valilik Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllara oranla yoğun güvenlik önlemi altında yapılan törene çok sayıda avukat, hakim ve savcı katıldı. Açılış konuşmasını Baro Başkanı Müjdat İlhan yaptı ve FETÖ soruşturmasının kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini söyledi.
 
Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ise kürsüden FETÖ’cülere seslendi. 15 Temmuz kalkışmasında yaşananları da anlatan Alper, kalkışmayı yapanları 36 saat içinde İzmir F Tipi Cezaevine gönderdiklerini belirtti. FETÖ soruşturmasının büyük bir titizlikle devam ettiğini de kaydeden Alper bir de çağrı yaptı. Alper, “Bilindiği üzer 2014 yılında FETÖ, Milli Güvenlik Kurulu toplantısında terör örgütü olarak ilan edildi. O tarihten önce bu örgüte mensup olanların tanıklık yapmak üzere bize başvurmalarını istiyoruz. Gelsinler bildiklerini bizlere anlatsınlar bizleri aydınlatsınlar. 2014’den sonra devam edenler de pişmanlıktan yararlansınlar. Bize başvursunlar bizi aydınlatsınlar. Kökü ezelde gözü ebedde olan Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku