Gündem:
banner175
Batman ve Denizli'nin kardeşlik köprüsü
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibinin geçtiğimiz yıl tecrübe ve birikimlerini aktarmak üzere; terör örgütlerine desteklerinden dolayı kayyum atanması ile gündeme gelen Batman’a çıkarma yapmasının ardından Batman Belediyesi iadei ziyarette bulundu. Ziyarete İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile Batman Belediye Başkanlığına görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibi katıldı. Programda, Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği ve yapımını sürdüğü yatırımların  incelendiği bir gezi düzenlendi. Çamlık Mesireliği ile başlayan gezide Batman heyetine Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, Sevgi Eli ve Evde Bakım Koordinasyon Merkezi projeleri gösterildi.



Denizli'ye hayran kaldılar
 
Göreve geldikten sonra Batman'da yaptıkları çalışmaları anlatan Batman Belediye Başkan Vekili Aksoy, "Uzun zamandır Denizli'ye gelmeyi istiyorduk. Bugüne kadar belediyemize verdiğiniz moral ve destekleriniz için teşekkür ederiz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kardeş şehir Batman'a maddi ve manevi destek verdiğini kaydeden Aksoy, "Hem ziyaret edelim hem de sizlere teşekkür edelim' dedik. Denizli'de hakikaten çok önemli çalışmalar yapılmış. Memnuniyet ve hayretle izledim. Çok güzel şeyler yapılmış. İnşallah bunlar bizim için yeni bir motivasyon vesilesi olacak" diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, "Kardeş şehrimizi burada görmek bizleri çok mutlu etti" dedi.
 



 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku