Gündem:
banner175
Bayram, sosyal hastalıkların panzehiridir
Vali Altıpanmak çağın getirdiği birçok sosyal hastalık bulunduğunu, bunların da panzehirinin bayramlar gibi özel günler olduğuna dikkat çekti.
 
Vali Altıparmak, şöyle dedi:
“Bayramlar aynı zaman da; aile fertlerinin, akraba, eş-dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatan özel günlerdir. Şüphesiz, bu özel günler çağın getirdiği birçok sosyal hastalığın da panzehiridir.
Kıymetli Denizlililer, dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı “Kurban Bayramı”nda,  yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanların, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanmaları, desteklenmeleri ve sevindirilmeleri büyük önem taşımaktadır.”
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku