Gündem:
banner175
Bayram tatilinin bilançosu: 6 ölü 196 yaralı
Denizli Emniyet Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklama ile 1-10 Temmuz tarihleri arasındaki 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin trafik verilerini açıkladı.
Ramazan Bayramı tatili döneminde 14 bin 900 aracın denetlendiği belirtilerek, kazaların en aza indirilmesinin sağlandığını ifade edildi.
 
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasında Bayram tatili süresince merkez, ilçeler ve bölge trafik denetleme şube müdürlükleri sorumluluk bölgesinde 6 ölümlü, 102 yaralamalı ve 79 maddi hasarlı olmak üzere toplam 187 trafik kazası meydana geldiği belirtildi.  Bu kazalarda 6 kişinin öldüğü, 196 kişinin de yaralandığı bildirildi.
 
3 ÖLÜMÜN NEDENİ BAYRAM TRAFİĞİ DEĞİL!
 
Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasında ölümlü kazalardan 3’ünün Karacasu yolu, Bekilli yolu ve Karakurt yolunda olmak üzere yoğun olan güzergahlar dışında meydana geldiği ve bayram trafiğinden kaynaklanmadığı vurgulandı.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku