Gündem:
banner175
Bayramınız kutlu olsun
Ramazan Bayramı nedeniyle elimize ulaşan kutlama mesajları şöyle:
 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Dayanışma, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik değerlerimizi daha yoğun paylaştığımız bir bayramı daha birlikte karşılamanın sevinci içerisindeyiz" dedi.
 
Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm İslam aleminin manevi bir huzurla idrak ettiği ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ramazan ayının Denizli'de çok güzel geçtiğini, her gün farklı bir ya da iki mahallede düzenledikleri iftarlar ile bu mübarek ayın maneviyatını hemşehrileriyle aynı sofrada yaşadığını, bundan da büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Dayanışma, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik değerlerimizi daha yoğun paylaştığımız bir bayramı daha birlikte karşılamanın sevinci içerisindeyiz" dedi.
 
Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği en güzel günlerimizden olan Ramazan Bayramı'nı akraba, dost, komşu, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi insanlarımızı ziyaret ederek geçirmeli; bu mübarek günlerde onların gönüllerini alıp, en yakınımızdan başlayarak muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza el uzatmalıyız. Bunun yanında bu cennet vatan için canını feda eden şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ve gazilerimizi de unutmamalıyız" dedi.
 
Vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur ve barış ortamı sağlamasını temenni eder, ülkemizin ve tüm Denizlimizin bayramını en kalbi duygularımla kutlarım" diye konuştu.
 
AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ SEMA RAMAZANOĞLU
Dr. Ramazanoğlu mesajında; Kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın ayı olan doya doya yaşadığımız Ramazan'a veda etmenin hüznünü yaşıyoruz. Bizleri Bayram'a eriştiren Allah'a hamd-ü senalar olsun. Mensubu olduğumuz kadim medeniyette Bayramlarımızın  bütünleştirici günler olduğu, kenetlenmemize vesile olduğu anlayışı hakimdir.
 
Aziz Milletimiz bu topraklarda her daim mazlumun yardımına koşan, elinden tutan bir Millettir.
 
Referansımızın İslam alındığı, erdem ve ahlak etikleriyle yetiştirilmiş olan bizlerin çocuklarımıza bu anlayışı şiar edindirmemiz elzemdir.
 
İçinde bulunduğumuz zaman her zamankinden daha fazla yan yana, el ele tek yürek olmamızı önemli kılıyor. İnanıyorum ki Mübarek Ramazan Bayramı'nı bu duygularla karşılayacak ve idrak edeceğiz.
 
Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak şer odaklarına, terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemizden asla geri adım atmadık, atmıyoruz. Nerede bir haksızlık varsa biz oradayız. 'Devletimiz 'ama'sız, şartsız, koşulsuz olarak her vatandaşının hakkını koruyor ve korumaya devam edecek. Bizler bu hakkın kartonları elimize alıp yürüyerek değil  vatandaşın yüreğine dokunarak  muhabbetle aranacağı anlayışına hakimiz'' açıklamasında bulundu.
  
''Sevdiklerimizden hızla uzaklaşmayalım''
 
Dr. Ramazanoğlu mesajında Bayram sebebi ile yola çıkan vatandaşlardan trafik kurallarına uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.
 
  ''Değerli vatandaşlarım, trafik kurallarına uymanız sizin ve sevdiklerinizin hayatlarını riske atmamanız  en önemli ricamdır.
Heyecanla beklediğimiz Bayram'da acı haberler duymayalım. Lütfen yorgun veya uykulu şekilde araba kullanmayıp daha dikkatli ve duyarlı olunuz.
 
Ramazan Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diliyor, büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum.
 
Vatan ve millet aşkı ile şehit olan kahramanlarımıza da bir kez daha Rabbimden rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar ve uzun ömürler diliyorum. Tüm İslam aleminin bayramı kutlu olsun''  ifadelerine yer verdi.
 
 
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. HÜSEYİN BAĞ
Bayramlar aile bağlarını ve dostlukları pekiştirici, birleştirici ve bütünleştirici kılan, aynı zamanda inanç, ibadet, kültür olarak ortak bir zeminde sevinçle buluşturan özel günlerdir. Birlik ve beraberliğin harmanlandığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Pamukkale Üniversitesi ailesi olarak, sağlık, huzur ve mutlulukla nice bayramlara ulaşmak dileğiyle tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en derin duygularımla tebrik ederim.
 

TİCARET ODASI BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Erdoğan mesajında şu görüşlere yer verdi: “Yardımlaşma ve bereket ayı olan Ramazan ayını geride bırakarak mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ancak, ülkemizin yanı başında, İslam coğrafyasında ve dünyanın birçok ülkesinde din kardeşlerimiz Ramazan Bayramı’nı bizim kadar huzurlu kutlayamayacaklar. Bu Ramazan Bayramı’nın din kardeşlerimizin acılarının son bulduğu nice bayramlara vesile olmasını, İslam coğrafyasına huzur getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum.”
 

ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI GÜRCAN GÜVEN
Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven mesajında şu ifadelere yer verdi.
“11 ayın sultanı Ramazan ayına veda ederken, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milletlerin ve ümmetlerin tarihindeki önemli gün ve olayların zamanı gelince milletlerce ve ümmetlerce coşku ve sevinç içerisinde kutlanılan günlerdir. İdrak etmekte olduğumuz Ramazan Bayramı da bu müstesna günlerden bir tanesidir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin en güzel şekilde sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun perçinlendiği müstesna günlerden olan bayramlar, sıla-i rahim açısından da özel günlerdir. Böyle bir günün, milletimiz, İslam alemi ve insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını cenabı Hak’tan niyaz ediyor, tüm hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum."

(Fotoğraf: İstiklal Mahallesi Dostlar Grubu / Facebook)
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku