Gündem:
banner175
Bir ayda 60 bin araç kontrol ediliyor
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün haftalık trafik bültenlerinde her hafta ortalama 15 bin aracın kontrolden geçirildiği belirtiliyor. Denizli’de 400 bine yakın araç bulunduğu göz önünde bulundurulursa, kentte her 100 araçtan 15’i kontrolden geçiriliyor.

Trafik uygulamalarında kurallara uymayan sürücülere de ceza uygulanıyor. Denizli’de en çok, Hız ihlalinden, kırmızı ışık ihlalinden, seyir halinde cep telefonu ile konuşmak, duraklama ve park etmenin yasak olduğu yerlere park etmek, emniyet kemeri ve kask takmamak, alkollü olarak araç kullanmak, ehliyetsiz, yetersiz ehliyet ile araç kullanmak,  görüşü engelleyici eşya, süs (filmli cam) kullanmak, muayenesiz araç kullanmak, durak harici ve fazla yolcu almaktan, arızalı takograf ile taşıma sınırı üzerinde yük almak (tonaj) suçlarından ceza uygulanıyor. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku