Gündem:
banner175
'Bu gurur Denizlimizin”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası kapsamında hazırlanan “Zor Olsa da Dönmem Geri Senin Yolundan” adlı reklam filmi seçim döneminde en çok konuşulan ve izlenen reklam filmi oldu. Cumhurbaşkanımızın başta twitter olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve tüm televizyon kanallarında yayınlanan reklam filmine, Denizli damgasını vurdu. Yenikapı başta olmak üzere Türkiye’nin farklı kentlerinde düzenlenen tüm mitinglerde de ana film olarak kullanılan reklam filmi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Abdurrahim Karakoç'un kaleme aldığı şiiri okumasıyla başlarken, eserde Türkiye'nin birçok ilinden gönüllü insanlar yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ithaf edilerek söylenen "Dönmem Geri Senin Yolundan" şarkısının seslendirilmesiyle ile devam eden reklam filminde Cam Horoz, Denizli Teleferik, Bağbaşı Yaylası ve Down Cafe gibi Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan yatırımlara yer verildi.
 
MİLYONLAR "DÖNMEM GERİ" DEDİ
Klipte ayrıca Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Ceyda Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ Genel Müdürü Mehmet Teke, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Ali Yılmaz ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya'da çalışan özel çocuklar yer aldı. Seçim öncesinde gerçekleştirilen Büyük İstanbul Mitingi'ndeki 1 milyon kişilik dev koronun hep bir ağızdan eşlik ettiği klibin 3 günde tamamlandığı ifade edilirken, eser yayınlandığı ilk günden itibaren başta twitter olmak üzere pek çok sosyal medya platformunda dünya ve Türkiye gündeminde ilk sıraya geldi. Televizyon ekranlarından da milyonlara ulaşan klip büyük beğeni topladı.
 
1 MAYIS MESAJI VE MİLLET BAHÇELERİNDE DENİZLİ VURGUSU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı görüntülü mesajında yine Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Denizli Teleferik’in görüntülerine yer verilirken, seçim kampanyasının en büyük projelerden biri olan "Millet Bahçeleri"nin tanıtım görselinde de yine Denizli kullanıldı.
 
Ulusal gazetelerin yanı sıra Türkiye'nin birçok noktasındaki bilboardlarda "Millet Bahçelerimiz Ülkemize Çok Yakışacak" başlığı altında yer alan görselde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli yatırımlarından biri olan Bağbaşı Kent Ormanı'nın fotoğrafı yer aldı.
 
“EMEĞİ GEÇENLERE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM’’
Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin seçim kampanyasında Denizli’ye yer verilmesinin kendileri için bir gurur vesilesi olduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bu gurur hepimizin. Güzel şehrimizin tanıtımı açısından harikulade bir çalışma. Bu reklamlar sayesinde milyonlarca insan Denizlimizi görme, tanıma imkanı buldu. Tüm ulusal gazete ve televizyon kanallarında Denizli’ye yer verildi. Bu çalışmaların ortaya çıkmasında emek harcayan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun’’ dedi. Klip internet üzerinden https://www.youtube.com/watch?v=c5TEaCjrjy0 adresinden izlenebilir.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku