Gündem:
banner175
Bu iddialar havada kaldı

A Haber Kanalı, Kasım 2014’te yani 17-25 Aralık operasyonlarının hemen ardından Denizli’de görev yapan Prof.Dr. Fatih Karaosmanoğlu ile ilgili ilginç iddialar ortaya atmış ve FETÖ’nün kriptosu olduğunu ileri sürmüştü.
 
Pamukkale Üniversitesi’nde 3 yıl İletişim Fakültesi Dekanlığı’nı yapan ve vekaleten İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne de bakan Prof. Dr. Fatih Karaosmanoğlu hakkında ortaya atılan şok iddialar o dönem, PAÜ camiasını şok etmişti.
 
Denizli Valiliği rakamlarına göre Denizli’de 27 akademisyen tutuklanırken, görev süresi dolduğu için Konya Selçuk Üniversitesi’ne atanan Prof.Dr. Karaosmanoğlu sorgulanamadı.
 
PAÜ’DEN 2 ŞIL ÖNCE AYRILDI
Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı’ndan görev süresi dolduğu için 17 Ekim 2014’te ayrılan Prof.Dr. Fatih Karaosmanoğlu hakkında ortaya atılan iddialar üniversite camiasını sarsmıştı. A Haber’de yayınlanan “Yüzde Yüz Siyaset” isimli programda Karaosmanoğlu’nun Paralel yapının bir üyesi olduğu iddia edildi.
 
1985’TE CEMAAT EVİNDE GÖZALTINA ALINMIŞ

 
ADINI DA KÖTÜĞÜNÜ DE DEĞİŞTİRMİŞ
Avukat Fidel Okan, Prof.Dr. Karaosmanoğlu’nun bu baskın sonrasında geçmişini gizlemek için 1987 yılında mahkeme kararıyla “Zülkarneyn” olan adını “Fatih” olarak değiştirdiğini, Denizli’nin Çameli İlçesi nüfusuna kayıtlı olan kütüğünü de önce Ankara Keçiören’e daha sonra da Çankaya’ya aldırdığını iddia etti. Okan’ın iddialarına göre Karaosmanoğlu, bununla da yetinmeyerek babasının “Hatemi” olan adını da “Hakan” olarak değiştirmiş…
 
Bu iddialar Pamukkale Üniversitesi’nde şok etkisi yaratmıştı.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku